PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=703475}

Faking It

2014 - 2016
7,1 13 tys. ocen
7,1 10 1 12873
Faking It
powrót do forum serialu Faking It

tak jak w temacie, co myślicie o Reagan, przyszłej dziewczynie Amy?
według mnie to całkiem niezła partia dla Amy, widać że dziewczyna charakterna i wie czego chce

Sonseray

zgadzam sie z tobą :) W dodatku jest też bardzo ładna... a poza tym Karma mnie zaczyna denerwowac powoli, a wątek Amy i nowej dziewczyny na pewno bedzie ciekawy :D

Sonseray

Aktualnie jestem po 6 odcinku 2 sezonu i Reagan jest naprawdę idealna dla Amy. Reamy! ;)
Już nie mogę się doczekać następnego odcinka. Po zwiastunie widać, że będzie się działo.

ocenił(a) serial na 5
Sonseray

Jest super. Ładna, zadziorna, inteligentna i wie czego chce. Karma przy niej to ciepłe kluchy.

Sonseray

Reagan jest świetna z charakteru (a przynajmniej jak na razie taka się wydaję). Z wyglądu, mi osobiście, bardzo się podoba:) Mam nadzieję, że będzie częściej pokazywana Amy i Reagan niż Karma i Liam, ponieważ ich wątek mnie mocno drażni.

Sonseray

Reagan wydaje się bardzo fajna, oby to potrwało i pojawiła się też w sezonie trzecim.

ocenił(a) serial na 8
Sonseray

tak, dokładnie to swietna dziewczyna, ja równiez mam nadzieje ze ten watek sie rozwinie :) macie jakies strony na ktorych ogladacie faking z wyprzedzeniem?

ocenił(a) serial na 10
angel94_filmweb

możesz pobierać na kickass.to :) ja pobieram i jestem na bieżąco, nowe odcinki pojawiają się po 6 rano w środę :)

ocenił(a) serial na 7
Sonseray

Ja jestem jak najbardziej team AmyxReagan ! Uwielbiam je obie i mam nadzieję, że będą ze sobą przez długi czas :3 A Karma niech już sobie będzie z Liamem, jakoś nie chce jej z Amy...

ocenił(a) serial na 7
Sonseray

Świetna postać, inteligentna, zdecydowana i urocza. Jestem zdecydowanie team Reamy. Karma jest dla mnie strasznie skomplikowaną postacią.

ocenił(a) serial na 5
AniaAnnee

Szkoda jej, bo jest fajna, a Amy poleci na każde skinienie Karmy...