PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21751
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Zakładam taki temat, bo przeczytałam kilka postów w temacie o Tatianie i widze że nie tylko mnie zaintrygował:))))

wpisałam to CHAMSKIE (przeurocze) nazwisko w google, wyskoczyła jego strona no i trafiłam tez tutaj. Wyjde na nawiedzoną fanke, ale co tam - tak naprawde zalogowałam sie tylko dla niego:))))))

Więc co mnie tak w nim urzekło? hmm jego wątek jest naprawde ciekawy. Fajne te sceny Kamila i Czarnej. Co ich tak naprawde łączy... Jak myślicie?

Aha, to że mi sie podoba chyba nie musze pisac:)))
Nie wiem tylko czy mi sie podoba bardziej z włosami czy bez. trudny wybór...Ciekawa jestem waszego zdania.

Justinka15_2

Mnie też postać Kamila i zaintrygowała. Chciałabym żeby wydarzył się mały romansik, ale z tego co obserwuję na różnych forach (i na tym też) to taka kolej rzeczy nie ma wśród fanów serialu wielu zwolenników. Czarna traktuje Kamila bardziej jak syna któremu trzeba wiecznie ratować tyłek niż jak potencjalnego kochanka. Choć wydaje mi się że sam Kamil jest w Czarnej trochę zadużony tylko w dziwny sposób to okazuje. Ta jego gatka w szpitalu w ostatnim odcinku... Jak znam "Falę" to chłopak pewnie zginie w którymś odcinku albo przejdzie na drugą stronę zwerbowany przez Tatianę ; )Z drugiej strony mieliśmy już związek policjanta z prostytutką więc i romans policjantki z narkomanem jest możliwy.

kaska82

W sumie ja też nie chce romansu między nimi. Chociaż Artur ma 27lat (szok!) to kamil jest gówniarzem raczej nic z tego nie bedzie. Czarna potrzebuje mężczyzny a kamil jest jeszcze chłopcem... Ale przyjaciółmi mogą być. Oni się rozumieją. Oczywiście on sie w niej bedzie podkochiwał:)))))))))))

Chociaż jest ćpunem i zabił człowieka, to przecież wydaje się być dobry. pracuje dla czarnej w koncu. Ufają sobie mimo wszystko. Czarna to czuje i chyba chce mu pomóc. tak mi sie wydaje. Mam nadzieje ze pomoże...

Justinka15_2

Kamil jest nieco dziwny... Jego postac jest tajemnicza i tak jak ktos powiedzial : byc moze on zginie. Mysle ze jest powiazany jakos z szajka ktora walczy z szajka do ktorej weszla Czarna, i moze okazac sie tak ze Czarna go zabije, zdejmie mu kominiarke a to bedzie on... I tak sie skonczy ;P

AzuR_the_ASG_Soldier

dziwny bardzo i tajemniczy, zgadzam sie, ale przez to fajny. podoba mi sie ta relacja miedzy Czarna a Kamilem. Ciągle wyciągała go z kłopotów. Mam nadzieje że jeszcze będzie i za szybko go nie zabiją bo było by szkoda... takiego fajnego chłopaka ;)))