PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21756
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

8 listopada telewizja Polsat rozpocznie nadawanie nowych odcinków serialu ?Fala zbrodnia?. Produkcję oglądać będzie można w czwartki o godz. 21.00 ? między innymi serialami stacji: ?Tylko miłością?, a ?Ekipą?.

Na razie powstało 14 odcinków nowej serii ?Fali zbrodni?. Każdy z nich trwa ok. 44 minut. ?Fala zbrodni? emitowana będzie w czwartki o godz. 21.00 (od 8 listopada br.). Wcześniej ? o godz. 20.00 ? pokazywany będzie serial ?Tylko miłość?. Z kolei po ?Fali zbrodni? ? o godz. 22.00 ? oglądać będzie można ?Ekipę?.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

ooo to super nie moglam sie juz doczekac :D

ocenił(a) serial na 1
MoszeUsz

No i po co ten syf, szkoda czasu na takie badziewia 1/10

użytkownik usunięty
blue_martin

zamknij sie glupcze! nie znasz sie na prawdziwej sztuce prostaku! :P

ocenił(a) serial na 1

Oto główne wady tego "dzieła"
-aktorswo pseudo gwiazd takich jak Dygant,Urbańska,Baka itp
-jeden aktor gra tutaj dwie a nawet czasem trzy różne role
-umierający wydają odgłosy z gier Gothic i Star Wars Dark Force 2
-a teraz najgorsze czyli broń w serialu używana jest niech no tylko przestanę się śmiać spluwy startowo hukowe, o odrzucie i łuskach można zapomnieć do tego dodają masakryczny ogień
-uzdwiękowienie: podczas strzelanin dodają dżwięk pękającej szyby która nie pękła a do spluw dodają dżwięk brzęczących łusek których niema
-zdjęcia , plenery wyglądają jak scenografia nawet w soap operach korzystają z lepszych kamer
-no i scenariusz
Producenci tego serialu są chorzy chcą zrobić kino akcji ze znikomym budżetem.Mimo że serial miał poniżej 1 miliona oglądalności to będzie V seria , chore to.Dobra w tym czymś jest tylko muza z I i II serii i gra ruskich aktorów.

ocenił(a) serial na 8
Saito

Ojejku.

Pseudogwiazda to jest Edyta Herbuś. A to są aktorzy. Mała różnica, ale jest. Dygant jest dobra (możesz porównać z rolą w Niani). Nie pamiętam, żeby ktoś grał 3 role, ale to być może kwestia sklerozy ;] Nie zwróciłam uwagi na dziwne odgłosy umierających, może zaproponuj scenarzystom, czy tam komu, że podłożysz swój własny głos i pokażesz amatorom jak się prawidłowo stęka podczas umierania. Dodatkowo nie wiem jak Cię ma odrzucić od pistoletu atrapy, nie wspominając, że większość oglądających nie zwraca uwagi na łuski. Skoro 'znikomy budżet' to kamery też 'znikome'. A co do scenariusza, to j.w również możesz zaproponować swój, może zostaniesz gwiazdą ;)

ło jezu, ale się napisałam, jak nigdy :D

ocenił(a) serial na 8
MoszeUsz

nareszcie nareszcie nareszcie nareszcie nareszcie nareszcie nareszcie nareszcie :>

nareszcie nareszcie nareszcie :D:D

ocenił(a) serial na 10
Doris_8

Dlaczego ludzie, którym się dany film/serial nie podoba, nie zrezygnują po prostu z jego oglądania, tylko co rusz obrzucają go błotem? Niepojęte!

A Baka i Dygant są dobrymi aktorami, no ale przecież to tylko moje zdanie...

użytkownik usunięty
kasienka_22

Nie! nie tylko Twoje... ;)