PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21748
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Czarna umrze?

ocenił(a) serial na 7

Gdzieś czytałem (nie pytajcie gdzie, bo nie pamiętam), że Czarna w tej serii ma zostać uśmiercona. Podejrzewam, że ta jej choroba może mieć z tym coś wspólnego. Osobiście Fala bez Czarnej to nie ta sama Fala, szkoda żeby umarła :(

mati_33

E tam zabić czarną jakimś durnym wirusem to hańba Każdy z pierwszoplanowych bohaterów ginął w jakiś efektowniejszy sposób Zresztą w urywkach następnego odcinka szefowa kazała sieradzkiemu gdzieś dzwonić a potem jakiś typ mówił że temperatura spada Ja obstawiam że czarna przeżyje :)

ocenił(a) serial na 7
hornet

No nie wiem:
"Nieoczekiwanie dla wszystkich policjanci z BOS spotykają się na smutnej uroczystości. Jeszcze kilka dni temu nikt nie zakładał takiego rozwoju wypadków. Ale życie potrafi zaskoczyć - cuda się zdarzają..." to opis następnego odcinka... :(

mati_33

podpucha mam nadzieję ... - rafalskiego podziurawili i wrzucili do rzeki, wcześniej w 1 sezonie mu kręgosłup połamali a teraz śmiga normalnie, szajbę gnębią od drugiego sezonu (jak bruca willisa w szklanej pułapce :P ), młodego gnębią psychicznie, nie wierze że czarna zginie tak po prostu

ocenił(a) serial na 10
mati_33

Czarna nie moze umrzeć..ot co!!!!

.....

neo006

... i nie umrze - tak przynajmniej wynika z opisu 101 odcinka http://www.filmpolski.pl/fp/index.php/

ocenił(a) serial na 10
mati_33

nie no co ty, nie umrze. Przynajmniej nie od tego wirusa. Na szczęście :] Zgadzam się z Wami, że Fala Zbrodni bez Czarnej wiele by straciła. Więc chyba się do tego nie posuną...
A tak przy okazji, to mam pytanie. Co w końcu z Silene? Żyje czy nie żyje? Pokaże się jeszcze w serialu? :)

Kasss_

z tego co wiem to w tej serii już nie, a w następnych kto wie? możliwe że nawet jeśli silene wróci to zagra ją ktoś inny