PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21744
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

CO TO ZA TYPEK?? NIE GRAŁ NIGDY W ZADNYM INNYM FILMIE, NIC O NIM NIE SLYCHAC?WIE KTOS COS O NIM?PODEJRZEWAM ZE ZAGRAL W SERIALU PO ZNAJOMOSCI.

obserwator_4

Też się nad tym zastanawiałem. Nigdy nigdzie nie grał, nigdzie o nim nic nie ma. Jeśli jest amatorem to nienajgorzej sobie radzi.

furino

ZALEZY W CZYM NIENAJGORZEJ,NIE WIEM JAK JEST TERAZ BO JESZCZE NIE MIALEM OKAZJI OGLADAC NAJNOWSZYCH ODICNKOW NA POLSACIE,ZA TO JESTEM NA ETAPIE POWTOREK NA POLSACIE 2.WIDAC ZE ''FRANCUZ'' JEST AMATOREM BO WYMAWIANIE ZDAN I SKŁADNI PRZYCHODZI MU Z TRUDNOSCIA BEZ POROWNANIA DO BAKI CZY JAKUSA -BADZ CO BADZ NA PEWNO PROFESJONALISTOW.JESLI CHODZI O ROZNE AKCJE,POSCIGI,BIJAKTYKI ITD TO WYCHODZI MU TO DOBRZE I W SUMIE WYDAJE MI SIE ZE PO TO ZOSTAL ZAANGAZOWANY DO SERIALU.

obserwator_4

Dykcję ma faktycznie przeciętną, ale np. o niebo lepiej się wysławia niż dwaj najpopularniejsi polscy "aktorzy" czyli bracia Mroczek. Jak na amatora, jeśli nim jest, wypada nie najgorzej, na tle innych aktorów bez rewelacji.

obserwator_4

Poszukałem coś o nim na innych stronach o filmach i na wszystkich pisze że on grał tylko w Fali Zbrodni

ocenił(a) serial na 10
obserwator_4

Francuz jest spoko. Zaraz po Rafalskim umie mnie rozśmieszyć swoimi tekstami i zachowaniem : )

obserwator_4

tak on jest amatorem i moim zdaniem nienajgorzej sobie radzi, ja go porównywać do bardziej popularnych aktorów bo daleko mu do takiego. nim sie podobno zainteresowali bo on z zawodu jest policjantem i szefem ochrony lotniska <nie wiem czy to aktualne> ale wiem na 100% ze policjantem nadal jest.... a wiem o nim wiecej bo to mój wujek. a teraz gra w serialu pierwsza milosc>

sosenek_filmweb

niesamowite

KLAUDIA92

jestem zaskoczona

ocenił(a) serial na 10
obserwator_4

Wiecie moim zdaniem "Francuz" grał tylko w fali zbrodni, bo może być prawdziwym policjantem . Przyjrzyjcie się dokładnie jego ruchom, zachowaniu. Sam sposób wysiadania z busa z ATowcami coś sugeruje. Aczkolwiek pewności nie mam.

ocenił(a) serial na 8
Olgi1994

widziałem też go w PM pierwszamilosc10. pl/hit-masa-zdjec-z-brutalnego-zabojstwa-igora-i-nie-tylko/ - usun spacje przed pl ( 2 zdj)