No proszę. Nigdy bym się nie spodziewał że Jonasz jest kretem. Brawo dla scenarzystów za totalną niespodziankę. A Rafalski na szczęście żyje:)
Wiadomo było że Szymon przezyje i naszczęście Silene i Witek tez nie zginą.No serial coraz lepszy...
O lol jakie emocje ale to ze Jonasz jest zdrajca to normalnie byl dla mnie szok!! Ten gówniaż z lizakiem w gebie i dżokejka jest kretem! jakbym nie zobaczyl nie uwierzyl bym
ja to omalo nie spadlem z fersalki wogolem go nie podejrzewal ale fajnie to zrobili nie bylo nawet przeslania ze jest zdrajca atu nagle taki atak zjego strony oj nie go tylko dorwie Rafalski to mu znogi dupy powyrywa
sam bym mu powyrywał :) poza tym koniec kolejnej serii. Kiedy następna ??? :((((((((((((((((((
Gdy rozmyslalem nad tym kto moze byc kretem, nie chcialo mi sie wierzyc ze zdrajaca moze byc Renata , Szajba, Silene, Francuz czy ktos inny ze starej ekipy,wiec zostawal Jonasz(moze banalne tlumaczemie), a przeciez ktos w koncu musial byc kretem. Nie oznacza to ze wiedzialem ze to on( tym bardziej ze przeciez niedawno pojawil sie w serialu i moim zdaniem zrobienie z niego zdrajcy byloby zbyt proste), bo teraz latwo pisac po obejrzanym odcinku i znajac prawde. W kazdym razie ja za bardzo sie nie zdziwilem jak okazalo sie ze to Jonasz.
sory mam pytanie w srode byl film 24godz jak w pisuje tytul nie moge go znalesc moze trebaw pisac os innego czy ktos mi moze pomoc rowniez o serial 24godz tez moge znalesc
szczerze mowiąc ja też się nie zdziwiłem gdy sie okazało, że Jonasz jest kretem :> :-D
Tak tak, od poczatku , wez nie chrzan , Jonasz od poczatku mial role cioty z lizakiem i kapelusikiem ktory nie robil wlasciwie nic. U mnie to bylo tak...
Moje podejrzenia na poczatek to oczywiscie Friege. Po jego wizycie w OPZ, chcial dostepu do baz danych OPZ. Chwile potem bylo podejrzenie ze szefowa jest kretem... W to nie wierzylem kompletnie , no bo friege itd. No i skonczylo sie na tym, ze nikogo nie podejrzewalem ;)
Ale zeby jonasz...
Na poczatku to napewno nikt go nie podejrzewal.
No ale nie mowcie ze nie zdziwil was fakt, ze taki swietny i genialny informatyk-haker nie zorientowal sie ze ktos sie wlamal do systemu OPZ i non stop podglada ich wewnetrzny monitoring???
Poza tym, w odcinku w ktorym okazalo sie ze ruskie podgladaja OPZ, Rafael (chyba) pokazal podglad na monitorze i powiedzial do Tanii (mniej wiecej) : "zobacz co nasz informatyk nam zalatwil".
Mi sie w tym momencie jakas lampeczka zapalila.
Dla mnie też to zaskoczenie. Nieźle załatwił ochroniarzy. Nie spodziewałbym się tego po siostrzeńcu Olbrycha. Cicha woda brzegi rwie. Friege jest zakochany w Silene to widać na kilometr.
ja podejrzewałam Jonasza, ale zachowanie Silen też był dla mnie podejrzane,
a co do serialu to bardzo cieszy mnie natomiast powrót Szymona
Dzisiaj jest, ale powtórka z zeszłego tygodnia. Pewnie ze względu na Święta i nowy rok, im się plan poplątał miejmy nadzieje że za tydzień wszystko wróci do normy :).
jest za tydzien ale juz po jednym odcinku o 21:25 bo wczesniej beda chirurdzy
ten serial jest po prostu obłędny :) ja też na samym początku myślałam, że Jonasz mógłby być kretem, ale jak go zobaczyłam to jedynym podejrzanym wydawał mi się Friege. Jednak scenarzyści potrafia nas jeszcze zaskakiwać, chociaz robia to już od ładnych 3 latek :)
Co do ogólnej fabuły filmu - nic dodać nic ując, porusza wszystkie problemy, które dotyczą ludzi np. sekta czy narkotyki a nie jak w kryminalnych gdzie sprawy są płytkie bezsensowne i poruszają problemy sprzed 50 lat <w odc. który leciał niedawno jakiś przestepca zastraszał prokuratora> a to już tyle razy było przerabiane w serialach kryminalnych, że staje się po prostu nudne...
...a co do spraw to dodałabym przestępczość zorganizowaną tworząca nielegalne wyścigi samochodowe po Wrocku :D
pozdro dla wszystkich fanów Fz ;)