PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21756
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

KLASYK KRYMINALNY

ocenił(a) serial na 10

Nie znam lepszego serialu kryminalnego od tego. Jest pokazane prawdziwe życie policji oraz oddziałów specjalnych. Jednych i drugich obdarzam szacunkiem jak w film tak pięknem chociaż nie jest tak pięknie jak w tym serialu

NiceGW

ile jest odcinków fali zbrodni bo doszłam do 103 i dalej niema

ocenił(a) serial na 10
zenek2320

nie ma więcej a szkoda ;/

NiceGW

Obejrzyjcie Pitbulla, a o Fali Zbrodni zapomnicie szybko ;)

ocenił(a) serial na 10
Aquamala

Pitbull ma z 30-40 odcinków

NiceGW

no to co?

ocenił(a) serial na 10
Aquamala

obejrzałem Pitbulla,wszystkie odcinki,niektóre nawet po 2 razy, film z 2005' Pitbull też oglądałem i stwierdzam że Fala zbrodni jest trochę lepsza,chociaż tu i tu dałem 10, Pitbull jest nieco słabszy

ocenił(a) serial na 10
NiceGW

wiesz co zgodze sie z tobą ze najlepszy serial kryminalny, ale z tym ze jest przedstawione prawdziwe zycie policji to nie moge sie zgodzic. To tylko serial jest to przedstawione tak by zaciekawiło widza. Pracuje w tej firmie od prawie 10 lat i wiem ze serial to serial a rzeczywistosc to rzeczywistosc.
Praca w policji to nie fala zbrodni, nie kryminalni, a nawet nie W11...

ocenił(a) serial na 5
NiceGW

Nnie ma to jak 7 letni klasyk.
Prawdziwe życie tja subaru impreza i Dygant która pierwsza wpada do pomieszczenia dopiero po niej oddział AT.
Rozbawiłeś mnie ;)

ocenił(a) serial na 10
pannpiotrek

może nie cały film był doskonały ale w tym serialu jest ukazane jak mafie działają na Polski rząd i policję

ocenił(a) serial na 10
pannpiotrek

pokaż mi w którym odcinku jest taka akcja bo bardzo jestem ciekawy

użytkownik usunięty
NiceGW

Ciekawa fabuła, CSI w porówanniu wydaje mi sie płytkie i schematczyne

ocenił(a) serial na 3
NiceGW

Zacząłem oglądać serial "Fala Zbrodni" i na 5 odcinkach się skończyło. Nie da się tego oglądać. Fabuła i dialogi słabe, strzelanina w pierwszym odcinku żałosna, lepiej bym to telefonem nagrał. Ciekawszy chyba jest "Klan" od tych wypocin reżysera Kiepskich. DNO!!!