PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21756
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Ale teraz jak oglądam całosc od drugiej serii na polsacie 2 przekonałem sie ze to świetny serial. Inne przy tym to szajs a zwłaszcza komercha-kryminalni. Jesli ktos sie wciagnie w fabule to moze byc bardzo ciekawie, ogladam tez najnowsza 5 serie ale jakos zbytnio nie wiem o co biega :)

ocenił(a) serial na 10
Adamo

Ja też teraz oglądam na polsat 2 powtórki ;] Bo nie oglądałam wszystkich odcinków. W sumie to mnie brat wciągnął xD
No i czasami nie kapuje, ale teraz już nie opuszczam żadnego odcinka :]
Fala Zbrodni wymiata :] Rafalski, Szajba, Czarna i Młody :] To jest ekipa xD A nie tak jak w Kryminalnych ;D

Kasss_

Ja czytałem ze niedługo kryminalni mogą się skończyć bo Zakościelnemu i Szejbal (czy jak ona tam się nazywa) się powoli nudzi. To jak im rozwiążą wydział to może komisarz Zawada zasili ekipę OPZ -> teraz to już chyba jakoś inaczej się to nazywa ale nie pamiętam jak

użytkownik usunięty
Adamo

Świetny serial? Co za poziom świadomości :/ ..Infantylizm do kwadratu! Te ich denne komentarze i teksty podczas akcji. Komentowanie oczywistych rzeczy - żałosne! Drętwa i nienaturalna gra aktorów qrwa jakby to conajmniej dzieci grały. Dla przykładu Pitbull.. tam się nie p!3rdolą z komentowaniem czegoś co widać.. widać wyraźnie że w "Fali" grają, w przeciwieństwie do Pitbulla - gdzie reżyser (o zgrozo ten sam) jakby nie miał wpływu na akcje. I dlatego putbul bije na głowę Fale - marni aktorzy marny film.