PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21748
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Nie mam pomysłu na tytuł

użytkownik usunięty

Witam,fale zbrodni oglądałem bodajże 8 razy i nigdy mi sie nie znudziło,do tego zawsze miło do tego będę wracał myślami,widziałem pomysłu w sprawie petycji do polsatu jednak to jest bez sensu,8 lat po zakończeniu serialu to już nie ma sensu,zwłaszcza że aktor grający Sieradzkiego nie żyje,poza tym aktorzy już się mocno postarzeli itp,nie ma sensu dłużej wymieniać,chyba każdy wie że to oczywiste,ale wpadłem ostatnio na pomysł żeby napisać petycje o serial podobny lub jakąś adaptacje fali zbrodni,co o tym myślicie? Bo polsat nie wypuszcza teraz nic...z resztą wystarczy zobaczyć ramówkę polsatu...Słoiki,Trudne Sprawy,Dlaczego Ja,Pielęgniarki,nowe odcinki ŚWK które są totalnie do dupy...serio ktoś to ogląda? masakra...poza tym można zobaczyć jaki sukces odniósł serial Pakt wypuszczany przez HBO,mimo że jest wzorowany na zagranicznej produkcji...no ale wracając do tematu,co o tym myślicie,adaptacja lub nowy serial np. z rosyjską mafią? Jest sens pisania petycji? I czy wy podpisalibyście coś takiego

Masz iple są wszystkie odcinki darmo .