PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21749
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

TYLKO NIE TO!

użytkownik usunięty

Nie no tylko nie to! Rafalski nie moze zginac, to jest najbardziej realistyczna postac sposrod tych wszystkich pseudo policjantow(jak np ten Młody z klanu, on tam po prostu nie pasuje, ale to zupelnie inna historia ;). On jedyny gra tam takiego prawdziwego typowego psa, i za to tylko lubie ten serial. Ten "zły glina" po prostu musi przezyc!

Rafalski zostanie postrzelony i wpadnie do rzeki ale przezyje :)

fan_Brada_Pitta

i tez uwazam ze to najlepszy aktor w tym serialu :)

ocenił(a) serial na 6
fan_Brada_Pitta

jak to przezyje jak dostal z 7 kul w plery ? x-men czy co ? :D

era

tez nie mam pojecia ale na www.filmpolski.pl pisze :)

ocenił(a) serial na 9
fan_Brada_Pitta

Oby tylko to przeżył. Mój ulubiony bohater.

ocenił(a) serial na 7
era

No tamtem wyładował 7 kul, ale nie konieczie musiał aż tyle dostać, w końcu koleś też został postrzelony :P

ocenił(a) serial na 9
Szajba

Myślę że Rafalski przeżyje bo nadal jest w czołówce a pozatym przecież wydało się że ciało zabitego nie należy do Rafalskiego. No ale jestem ciekaw jak scenarzyści wymyśla fakt że Rafalski dostał tyle kul w plecy i ramie, wpadł do wody i przeżył. Byle nie było tak banalnie jak z cudownym ozdrowieniem Renaty

ocenił(a) serial na 6
fan_Brada_Pitta

nie ma zwlok, nie ma trupa ;] mysle ze jakos Rafalski z tego wyjdzie, moze i mial kamizelke...

ocenił(a) serial na 9

To jest wręcz niemożliwe, że Rafalski przeżył, przecież dostał niezłą seryjkę z automatu ... ;]

ocenił(a) serial na 9
John_Mullins

Żaden automat.
Rafalski dostał dwie kulki - w ręce i pod serce - a potem kolejne w plecy. Wszystkie z normalnych pistoletów.
A wrócić - wróci, biorąc pod uwagę fakt, że nawet OPZ nie dostał się póki co do domniemanego ciała.

Nordom

Rafalski żyje i wróci do OPZ.
A te kulki i stoczenie się do wody to tylko dla zbudowania napięcia.

A moze miał kamizelke bo wkoncu palnował tą akcje

ocenił(a) serial na 10

On nadaje całemu temu serialkowi klimacik chociaż nie jest moim ulubionym aktorem w tym serialu.ON MUSI PRZEŻYĆ!!!!!!!!!!!!!!!

Juliette_2

musi i przeżyje
czytałam w gazecie o serialach