Fala zajęła 3 miejsce. Waszym zdaniem to dobrze czy raczej nie ? Moim zdaniem zasłużyli na więcej bo serial jest najlepszym serialem kryminalnym w kraju.
moim zdaniem powinni zgarnąć telekamerę :P :D:D jestem fanem Fali!
Ale najbardziej mnie wkurzają "kryminalni"... Przecież to jest serial obyczajowy!! A nie kryminalny/sensacyjny... popatrzcie te teksty w kryminalnych, przesłuchania, akcje - masakra, zupełnie nie trzyma w napięciu, bo jest to serial obyczajowy, przeznaczony dla widzów powyżej lat 12!!
:))
z kryminalnymi to według mnie powinni wygrać jak najbardziej, a co do serialu z drugiego miejsca to nie wiem bo nie wiem kto je zajął
Zgadzam się z tobą w 100 % !!!! Kiedyś "Kryminalni" byli moim ulubionym serialem kryminalnym ale już z tego wyrosłam. Po obejrzeniu "Fali zbrodni" nie da się już oglądać tak mało emocjonujących "Kryminalnych"
Uważam, że Kryminalni, w których nie ma żadnych wulgaryzmów, są przy Fali Zbrodni bejeczką!!! Fala jest znakomicie zrobiona, a po za tym, super zdjęcia, muzyka, efekty specjalne i scenariusz!!! Pozdrawiam fanów Fali i czekam na 6 sezon!!!