Mam konkretne pytanie gdyż nie mogę sobie przypomnieć.... Hmmm może ktoś mi konkretnie
powiedzieć czy 5 Sezon jest tak naprawdę Finalny,bo z tego co pamiętam to przecież " chyba " nie
wszystko się to rozstrzygło na końcu 5 sezonu prawda ??? czy mylę się ?
Nic się nie rozstrzygnęło, zamknęli tylko sprawę Kinga, ale to już okolicach 95 odcinka. Bez sensu, że zostawli rozkopane wątpkie Tatiany, Dragonova i Rubena. Zwłaszcza ta pierwsza mogłaby zginąć już w 4 sezonie po ostrzale pontonu. Wątek Rubena dla mnie niepotrzebny, powinno zakończyć się aresztowaniem Dragonova i wyjaśnieniem co się stało z Silene. Szkoda, ze resztę możemy sobie co nawyżej dopowiedzieć.
Tak, niestety Polsat nie pozwolił na dalszy ciąg. Słyszałem informacje, że odcinek 104 istnieje, ale nigdy nie opuścił montażowni. Kiedyś na stronie ATM był opis odcinków 104 i 105 które miały być początkiem finałowego sezonu. Jednak jak to z tym opisem bywa, kluczowe momenty nie są opisane. Wiadomo, że Młody wchodzi w układ z Tatianą, ma dostarczyć jej żywego Rubena w ciągu 24 godzin inaczej dostanie kasetę z egzekucji Silene. Witek odnajduje Karinkę. gdy dziewczynka zdradza mu swoją tożsamość Witek myśli o ucieczce z dziewczynką. Wcześniej Witek widzi jak Tatiana coś przekazuje ministrowi Salto, myśli że to teczka Miszy. Salto jedzie się spotkać z kontrahentem którym okazuje się Dragonov, Baron widząć zawartość teczki przykłada ministrowi broń do głowy. Do siedziby byłego OPZ przychodzi facet twierdząc, że wie gdzie jest Witek. Czyli wiadomo, że nic nie wiadomo.