PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=104069}

Fala zbrodni

2003 - 2008
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 21748
8,5 4 krytyków
Fala zbrodni
powrót do forum serialu Fala zbrodni

Nie ogładałam fali od początku właściwie to nie jestem pewna czy to podali ale jak nazywa sie Francuz??nigdy nie słyszałam żeby ktoś mu po imieniu mówił wiec może tego jeszcze nie wymyślili:)ale jak ktoś wie to z góry dzięki:)

ocenił(a) serial na 10
paulina_pogon

Jego imię do tej pory nie padło w serialu. Czekam na to wielkie wydarzenie z niecierpliwością! Może w piątej serii wreszcie się dowiemy? ;]

sharon_den_adel

dzięki a już myślałam że ogłądałam niedokładnie zreszta w pierwszej serii go chyba nawet nie było:)

ocenił(a) serial na 10
paulina_pogon

Najsmieszniejsze jest to ze Francuz bral udzial w jakim odcinku 1 seri ( szjba przeniknal do rosyjskiego wiezienia zeby wyciagnac jenca ) i gral tam straznika wieziennego ktoremu dwaj aresztanci uciekli! Dokladnie bylo widac ze to on. Wiec nie wiem jakim cudem w puzniejszych odcinkach wzial sie jako "francuz"

paulina_pogon

w taki razie jak to ma sie to tego że był on jak to napisali"kierowcą romy"??kurcze chyba trzeba ściągnąć pierwszą serie bo się leciutka pogubiłam:)a swoją drogą obrotny facet:):):)

paulina_pogon

Nie jestem pewna. Albo Gadziński miał na imię Eryk albo, Francuz. Ale chyba Francuz

ocenił(a) serial na 10
magdalenstons

yyy. To Gadziński ma na imię Eryk. Francuza imienia jeszcze nie słyszałam