w ten czwartek polsat nada ostanie odcinki fali zbrodni tak wynika z programu telewizyjnego czy ktos slyszal z was czy bedzie V seria
O nieeeeeeeeeee!!!!!Ale V seria na pewno bedzie tak powiedziała Dorota Kamińska w Rozmowach w toku!!!
oglądalem rozmowy w toku ten odcinek ale nie słyszalem o tym przełaczylem na inny program ale bardzo dobrze ze bedzie Vseria
Dzisiejsza końcówka 4 serii była taka że 5 seria musi być. Jak dla mnie 4 seria była najlepsza z dotychczasowych.
Serial jest dobry ciale czyms zaskocza widza i dalej jest w nim sporo z 'zycia' ja bede ogladac dalej, czekam na nastepne odcinki!
Piąta seria będzie na bank. Zakończenie odcinka 89. na to ewidentnie wskazuje. Możemy się spodziewać, że Młody będzie miał przesrane u Dragonowa za pozbawienie go kilku palców. Rafalski miał w szpitalu świetne wyczucie czasu. Już myślałem, że Jonasz znowu spieprzy a tu dostał parę kopów od "Starego Rafalskiego".
bożeeeeee ja tak kocham fale zbrodni ze bym umarła gdyby nie bylo dalszych odcinkow!!!! muszą być!!!! a na dodoatek w takim momencie sie skonczylo zee ughhhh...normalnie nie przezyje tej rozłąki !!!! błagam pusccie faleeeee jak najszybciej!!!!!! :D:D:D
a zauwazyliscie wogole jak duzo odcinkow zrobili do serii 4? Od wrzesnia do poczatku marca trwala emsija a gdyby nie to ze w miedzyczasie puszczali po dwa odcinki jednego wieczoru to moglibysmy ogladac fale jeszcze za dwa miesiace przynajmniej i tak bym w sumie wolal, bo teraz trzeba bedzie czekac do wrzesnia znowu :p