pamietacie jakies fajne teksty Szajby i Rafalskiego?
pamiętam taki odcinek(ten co Linda grał terroryste ) ze Rafalski przesłuchiwał taką babkę co go wpuściła do budynku telewizji:(nie pamiętam dokładnie jak to było)
Rafalski:Spał z nią
Czarna:Skąd wiesz?
Rafalski:Bo ma kur*wiki w oczach
ja pamietam taki tekst Szajby podczas rozmowy jak Cieszyński mówi mu: Do zobaczenia wkrótce....
a Szajba mu odpalił: Ja nie chodze do pedalskich klubów synu. :)
Dobre było jak Szajba był przesłuchiwany i taki tekst na końcu : To chcesz teraz posłuchać kawałów o pedałach :) ?
Pamietam jak Młodemu i Szajbie jakis gnojek grozil i Szefowa sie pyta Szajby, czy chce ochrone?
Szajba: Tak, przydziel nam do ochrony Rafalskiego.
:D
W jednym odcinku, nie pamietam w ktorym Rafalski przesluchiwal jednego goscia i zapytal sie go czy ogladal 13 posterunek, gosciu odpowiedzial ze chyba nie, a Rafalski na to : to dobrze bo to ....urwa nie jest 13 posterunek.
Ta... jeden z najlepszych tekstów w filmie. Pamiętam jeszcze jak Gadziński złapał Młodego: Stary co ty k'u'r'w'a' zrobiłeś, jak ja mam się teraz czuć, stary ty jesteś kompletnie p'o'p'i'e'r'd'o'l'o'n'y'.
pamiętam z przedostatniego odcinka tekst rafalskiego
"no i c*h*u*j* bombki strzelił
Renata: A ty wyciśniesz wszystko z tej dziwki
Rafi: Wycisnę z niej nawet pastę którą rano myła zęby;p
pamietamj taki tekst jak szajba szedl z mlodym do tego pedala
Szajba: Mlody lubisz pedalow ?
Mlody:nie
Szajba : nie lubimy pana :P
Dzisiejszy odcinek:
Francuz: Chcesz miętusa?
Szajba: W d*pe sobie wsadź swojego miętusa :)
ojjj dawno tu nikt nie zaglądał, a ja właśnie oglądam wszystkie serie od początku ;)
i nasunął mi się ostatnio tekst:
Szajba(na akcji do bazy): Proszę o pozwolenie na penetrację.
Rafalski: Haha. A kogo chcesz penetrować? Właźcie, macie to pozwolenie.
Szajba: Poluzuj tam gdzie ci ciśnie!
Rafalski: Robię to codziennie.
Iza: Chyba przed lustrem.
R- Rafalski
P-Przesłuchiwany
R - Lubisz 13 Posterunek ?
P - No lubię
R - Śmieszny nie ?
P - No śmieszny
R - Rozejrzyj się, czy tu jest jak na 13 Posterunku ?
P - Nie
R - A wiesz czemu?
P - Nie
R - BO TO KU*WA NIE JEST 13 POSTERUNEK !!!!!!!
najmocniejsze to chyba było w pierwszym odcinku jak przesłuchiwał takiego gościa co niby nie wiedział że "W jego magazynie stoją beczki ze spirytusem" gdzie Karumov ranił Adama, - gość od początku miał przechlapane - heh "człowieku skąd ty jesteś z gestapo? Nie z oddziałów specjalnych .. "HEHE http://www.youtube.com/watch?v=LbAthves35Y od 27:21
jak Ruben uciekał z więzienia i był zamęt to rafalski chyba z francuzem wpadli tam opanowac to wszystko bo Lemanska byla jako zakładniczka i poszedl tam rozmawiac z tym szefem w więziennictwie ktory przy monitoringu pracuje i ogolnie byl nerwowy rafalski. koles sie az bał go
"dlaczego wyłłączyliscie prad i kamery!!!!! podgląd w sytuacji zakładniczej sam pan przyzna jest dość istotny DO KU*RWY NĘDZY"
koles byl osrany jak nie wiem co
pozniej rafalski szukał taśm z początku akcji i łapy mu aż latały z nerwow, zobaczcie sobie to sami jakie to bylo smieszne :d to odcinek 91 (33:40 min)
Szajba nieźle dowalił Kingowi, jak ten przyszedł go odwiedzić w tej piwnicy gdzie go przetrzymywali :D
Kazał ściągnąć sobie tą taśmę z buzi i bez emocji powiedział mu że "Laura powiedziała mu że jest lepszy w łóżku " :D:D:D Ale go zgasił, King był malutki jak mrówka Heheheeh
W 81 odcinku gdy Sieradzki powiedział: "Co tak siedzisz Rafalski" ten mu odpowiedział: "Co siedzisz, co siedzisz, mam stać koło komputera? Za dyskietkę robić? Czy jak?" ;)
w 99 odcinku jak Sieradzki robił obiad dla Kalinki i ona zaczęła bawić sie pistoletem, Sieradzki odebrał jej pistolet i pobiegł z nim do kuchni, gdzie przypalały się już steki (obiad) i wtedy weszła Lemańska i powiedziała: "Rany Boskie Rajmund, przecież te steki już nie żyją, co ty chcesz je zastrzelić!?" :D
Nie wiem dokładnie kto to powiedział prawdopodobnie Rafalski, odbiorcą był chyba Cieszyński a szło to tak:
Myśli pan, że jestem gejem bo zdrowo się odżywiam? - Myśle, że jesteś gejem bo masz gembe cioty.
Albo tekst Bydrysa w siódmym odcinku I serii:
"Ktoś wczoraj giwerą od Ciebie groził naszej koleżance, wiesz co to znaczy? Że masz na dupie OPZ sk****synu."
Pierwszy raz Mlodego z Silene sam na sam. Po wszystkim Szajba dzwoni do Mlodego.
M: haalo?
Sz: A co Ty masz taki glos jak losos po tarle?
buhahah xd padlem
przychodzi naj*bany Szajba do pracy,zauważa go Aleks:
-Człowieku co ty robisz,jesteś kompletnie pijany?!
-Mam tyle problemów że muszę się czasem napić,taka praca
-Myślisz że ja mam łatwo? Straciłam dziecko,faceta i dlaczego nie piję?!
-Nie wiem,może wódki nie lubisz
Rafalski wchodząc do pokoju odpraw, gdzie siedziała już Czarna i kilku facetów:
"O, dziś sami mężczyźni" :D