PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867454}

Fallout

2024 -
7,7 57 tys. ocen
7,7 10 1 56954
7,5 31 krytyków
Fallout
powrót do forum serialu Fallout

Fallout, czyli Vault Tec, wioski, raidersi, krypciarze, ghule, handlarze, wariaci, dzikie ghule, bractwo stali, NCR, nadzorcy, prezydenci, frakcje, zmutowana przyroda, braminy, makaron z serem blanco, nuke cola, jety, stimpaki, wygrzewy, bronie i na deser Shady Sands, a wszystko podane w postnuklearnym świecie, gdzie wiecznie walczą o wpływy, spiskują i mordują, a całość dopełnia czarny humor i perk: KRWAWA JATKA. To wszystko przy realistycznych widoczkach i muzyce prosto z gier.
Wisienką na torcie jest ogniwo fuzyjne.
Czy czegoś mi brakowało ze świata gier? Chyba tylko Mutantów i ich miasteczka.
No ale zdaję się, że to jeszcze nie koniec.
Póki co, moja ocena to 10/10.
Nie potrafię sobie wyobrazić, co mogłoby być tam zrobione i pokazane lepiej.
Losy i decyzje głównych bohaterów? Każdy gra swoim sposobem, podejmuje swoje decyzje i rozwija postać w swoim kierunku, a mnie nic do tego. Twórca też stworzył własną postać i nią zagrał.
Ja pierwszy raz w życiu obejrzałem film, którego akcja dzieje się w świecie z mojej gry. W świecie który poznałem wcześniej i w którym sam się poruszałem. Ja też strzelałem do tych samych ghuli, schodziłem do krypt i starałem się nie szukać zwady z bractwem stali. Zdawało mi się, że bohaterowie filmu handlowali u tych samych handlarzy i u tych samych specjalistów naprawiali swój sprzęt. Oni też płacili kapslami.