PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867454}

Fallout

2024 -
7,7 56 tys. ocen
7,7 10 1 55615
7,6 28 krytyków
Fallout
powrót do forum serialu Fallout

Udało się!

ocenił(a) serial na 10

Kolejna bardzo udana adaptacja gry po The Last Of Us. Jak dla mnie 10/10 brawo Amazon i Bethesda!

ocenił(a) serial na 6
sztohas

TiLOU to była udana adaptacja? Chyba żeś oszalał.

ocenił(a) serial na 10
HRA

Może Ty oszalałeś? Widzisz nie tylko dla Ciebie to jest zła adaptacja. Dla większości widzów czy graczy jest to bardzo udana ekranizacja, więc daruj sobie :)

sztohas

Masz jakieś twarde dane na poparcie swoich słów, prócz tej 10, którą wystawiłeś (a którymi, moim zdaniem, szafujesz na lewo i prawo)?

PS "Widzisz nie tylko dla Ciebie to jest zła adaptacja. Dla większości widzów czy graczy jest to bardzo udana ekranizacja" Te zdania kompletnie do siebie nie pasują. Na pewno właśnie to chciałeś napisać?

sztohas

Że niby jak? Że TLoU jest udaną adaptacją gry?
Poczekaj, zaraz wracam, idę się wyśmiać:D

ocenił(a) serial na 10
Nabongodonozor

No to idź. Ja mam swoje zdanie i tyle. To że Tobie się nie podoba nie znaczy, że innym się nie podoba. Więc daruj sobie.

sztohas

Zatem następnym razem rozpoczynaj swoje wypowiedzi od "moim zdaniem", a nie wypowiadaj się z góry, jakbyś przedstawiał niepodważalny fakt, z którym nie wolno polemizować:]

ocenił(a) serial na 10
Nabongodonozor

Bo to jest udana adaptacja, oceny mówią same za siebie :) pisze jak mi si widzi i The Last Of Us to serial bardzo dobry.