Czy serial jest przystępny dla widza który nie zna serii? Chętnie bym obejrzał, ale szał na gry Fallout jakoś mnie ominął, no i nie wiem czy serial traktuje widza jako tego co wszystko na temat tego świata wie, czy raczej jest wprowadzenie "dla swieżaków"
Obejrzałam z ogromną frajdą, a nigdy nie tyknęłam gry. Uważam, że to nawet lepiej, że nie znałam odpowiedzi na tajemnice wcześniej tylko odkrywałam z postępem w fabule serialu.
Kolega z kanału bez schematu ładnie wytłumaczył fabułę z przed serialu polecam bo też gierki nie ogrywałem.
Serial w moim odczuciu nie ma nic wspólnego z grą i kompletnie zatracił jej urok. Gdybym zaczął od serialu, nigdy ale to przenigdy nie zagrałbym grę.
Twoj nick podpowiada mi że założyłeś specjalnie konto żeby to napisać, a to nie czyni cię zbyt wiarygodnym.. :(
dokładnie, przed chwilą przerwałem oglądanie 4 odcinka po kolejnej scenie seksu (chyba dla przyciągnięcia uwagi bo w grach takich ekscesów nie było) i jako fan (który de fakto ma nawet tatuaże z serii fallout) jestem skrajnie zawiedziony tym jak woke ameryka zepsuła tak kultowe dzieło.