Fallout
powrót do forum 1 sezonu

Rewelacja.

ocenił(a) serial na 9

Serial jest znakomity. Nie wiem, kiedy te 8 godzin zleciało. Bardzo wierne odwzorowanie, to się rzadko zdarza, oddano ducha tej gry. Bardzo dobre zdjęcia i sposób prowadzenia kamery. Mało przedmiotów zostało zrobionych komputerowo, za to kolejny plus. Świetnie skrojone postacie, wyśmienicie zagrany i napisany Ghul. Pasująca wesoła kontrastowa muzyka do scen walki. Jest nawet ekran ,,Proszę czekać." Pip- Boy brzmi tak samo, coś pięknego! Fajne teksty (ten z opiekaczem mnie rozwalił) oraz czarny humor - ,,Serum na ból. Serum na stopy. Serum, od którego odrastają stopy." - padłam :D Scenografia, kostiumy, jak żywcem wyjęte z gry. Nawet rowerek trójkołowy, środek czyszczący Abraxo i jaja na ostro Mniam Mniam - aż się uśmiechnęłam. Widać tam też najlepszy dodatek do trójki - Point Lookout - diabelski młyn i widok na bagna z charakterystycznym zielonym filtrem - miałam łzy w oczach. Coś pięknego, czekam na drugi sezon. Pierwsze zdjęcia z planu są obiecujące, wygląda na to, że drugi sezon będzie tak samo dopracowany jak pierwszy, z małą ilością efektów komputerowych.

ocenił(a) serial na 9
gadzifryz

Zapomniałam dodać, że bardzo podobała mi się scena z robotem, który się oburzył. ,,Czołem" i ,,Do widzenia" zrobiła mi wieczór :D To chyba moja ulubiona scena :D