Jeśli ktoś już jest po wszystkich 10 odcinkach - Jak uważacie z kim powinna być Paige i dla dlaczego? (Ja jestem za Reinerem)
Chciałabym, żeby Paige była z Rainerem!!!! Jake niepotrzebnie zrobił zamieszanie.
Jake przystojniejszy, ale wolę Rainera. Wydaje mi się, że on się zmieni. Wolę opowieści miłosne, które dopiero poznajemy w serialu niż te które trwają i poznajemy je w toku.
Rainer. Ma swoje za uszami (player), ale i tak jak na to srodowisko jest calkiem normalny i trzeba tez brac pod uwage to, ze wiele przeszedl. Jak na razie wyglada na to, ze wszyscy go oszukuja (wlasna matka, najlepszy przyjaciel,dziewczyna - Tangey), on natomiast wobec wszystkich staral sie byc szczery i pomocny.
Jake'a na poczatku bardzo lubilam, ale po 3 odcinkach mi zbrzydl. Jest tchorzliwy, zazdrosny, nie mowi o swoich uczuciach a potem sie obraza, do tego ma kiepskie wyczucie czasu i jest samolubny (to wyznanie na koncu mialo byc romantyczne, ale nie pomyslal o tym, w jak trudnej sytuacji stawia swoja 'Ukochana' ; poza tym na samym poczatku serialu bylo widac ze Paige czuje cos do niego a on jak gdyby nigdy nic polecial w ramiona Alexis).