PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75924
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

01x08

ocenił(a) serial na 7

zapraszam do opinii nt odcinka. Jak dla mnie straszna nuda. Mam nadzieje ze to taka przerwa przed
wielkim boom

Lelouch Lamperouge

Strasznie powolny rozwój akcji ale narasta mój apetyt na kolejne odcinki. Jak chcą przedstawić resztę w zaledwie 2 odc to muszą trochę wyrównać tempo.

użytkownik usunięty
hr_dooku

błagam, nie zabiją, bądź, niech zakopią, czy dadzą, jej bilet w jedną stronę do polski :d nie na widzę jej postaci :d

ocenił(a) serial na 9
Lelouch Lamperouge

Dokładnie. Najsłabszy odcinek w serii jak na razie, choć końcówka nadrobiła nieco.

ocenił(a) serial na 10
adamcpdst

Myślę, że nie macie racji taki właśnie snujący się odcinek buduje specyficzny nastrój serialu .

ocenił(a) serial na 8
Lelouch Lamperouge

Przeskok o rok to fajny pomysł, który dobrze tłumaczy przemianę Lestera. Ponadto nic ciekawego i nudno, a 2 poprzednie odcinki tak bardzo podniosły poziom.

Lelouch Lamperouge

pssst... to nie jest film akcji

ocenił(a) serial na 9
Lelouch Lamperouge

Jak dla mnie to tylko te kilka minut z finału pierwszego odcinka było dynamiczne no i akcja z finału siódmego, a tak to ten serial jest powolny przez cały czas. Co więcej, myślę że to jest celowe. Co jeszcze więcej, za to go oglądam. Natomiast tutaj ładnie zakończył pewien etap i ten przeskok o rok również mi się bardzo podobał. Fajnie, że bohaterowie przeboleli całą sprawę i podoba mi się jak Lester się zmienił.

ocenił(a) serial na 7
Roy_v_beck

mi tez podoba sie ta "powolna akcja", mimo ze troche narzekalem, ale i tak troche za wolny byl odcinek

ocenił(a) serial na 8
Roy_v_beck

Oglądałeś 9 odcinek? Lester się tak naprawdę NIC nie zmienił... Ludzie często nakładają maski i udają kogoś kim nie są.