PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75996
8,4 51 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Co sądzicie o najnowszym odcinku? Bo jak dla mnie miazga, indianin pozamiatał, zostały jeszcze 2 ostatnie odcinki do tego genialnego serialu, mam nadzieję, że będą trzymać poziom do końca :)

ocenił(a) serial na 10
kokon303

Odcinek bardzo fajny choc czuje ,ze byl mocno wydluzany o jakies niepotrzebne sekwencje typu z tymi nazistami w telewizji.
Indianin mnie rozwalil zwlaszcza na koncu i jak wbil do domku wtedy pomyslalem ,ze on nie przyszedl ratowac Dodda tylko go zabic.Tylko po co bylo to strzyzenie ? ;)

Serial ma takie fajne wolne tempo ale muzyka miejscami jest taka klimatyczna ,ze nadaje tego powera ;)

ocenił(a) serial na 9
luquepl

Wstawki robiły robotę, dużo nawiazań, podtekstów, genialny ten stary film, m.in. kto im uratował życie ?? Żołnierz, a kim był Indianin ?? No własnie, dobrze myslisz..
Fragment jak Indianin podjeżdza pod stację, a obok auta zatrzymuje sie gazeta z jego listem gończym.
Chciał sie ostrzyc, żeby nie zwracać na siebie uwagi, chociaz ten fragment jak już siedzi na krześle i odpowiada na jej pytanie, czy ma być profesjonalnie nastepującymi słowami "zmęczyłem sie juz takim życiem" ma drugi podtekst, ona z nożyczkami przy jego szyi, a on przygotwany na śmierć.

Odcinek bardzo dobry, elita.

użytkownik usunięty
marek_section8

Indianin nie widział tej gazety, podobnie jak w sklepie - miał ją pod nosem ale NIE było pokazane że czyta tę informacje. Ścinanie włosów nie miało nic wspólnego z obławą.

ocenił(a) serial na 9

Nie wiesz czy nie widział, jak stał przed ladą w sklepie mógł widziec gazetę, była w jego strone.
Ścinanie włosów miało duzo nawiazań, ale nie kłóce się, szkoda mi nerwów

użytkownik usunięty
marek_section8

Ale czemu nerwów? Uważam, że nawet jakby zobaczył że jest na niego obława, to dalej by się zachowywał jak się zachowywał. Przesz on zabił 2 gliniarzy i nie jest upośledzony, żeby nie wiedzieć, że to zawsze się kończy obławą. Gazeta nie była tu wcale mu potrzebna.

Rybko musisz przestać go dźgać

Ybor

Czy ona ma może schizofrenie? te omamy, dziwne zbieranie ogromnych ilości czasopism, no i zachowanie w tym domku..... ciekawy jestem co jej odbije w następnym odcinku :D

kokon303

Dokładnie ma baba jazdy i omamy.
Nic mi nie przychodzi do głowy co ona odwali, ponieważ zapewne zostanie aresztowana.

kokon303

Dziewczyna jest dosyć niestabilna, a oprócz tego typ słodka idiotka ;) do tego Floyd kładła jej do głowy jakieś siano. A po akcji w piwnicy podejrzewam, że była w szoku i stąd to dziwaczne zachowanie.