Nie ogarniam tego forum... wiem, że kurczę każdy może mieć inne zdanie na temat tego serialu,
że z jakiegoś powodu mu się nie spodobał... Ale ja kurczę na 90% procent wierzę twórcą serialu,
że zrobili na prawdziwych faktach, tak dokładnie jak było...
Tematy, dlaczego Grimly nie został ukarany za zabójstwo je**** psychola, są żałosne...
Jakbyś był przerażonym byłym policjantem, przez sprawę którą odechciało ci się tam pracować,
ukochaną żonę, którą postrzeliłeś podczas akcji (KTÓRA WYBACZYŁA), która jeszcze jest w
ciąży, ojcem 13/14 letniej córki, która już od małego straciła matkę, z na prawdę fajnym
ojczymem, NIE ZABIŁBYŚ "PREDATORA", KTÓRY ZABIŁ 20 MINUT TEMU DWÓCH AGENTÓW
FBI(NIE WSPOMINAJĄC 20 CZŁONKÓW GANGU?)? Nie?! WYBACZ, ALE JESTEŚ PI***!!!
Rzadko oglądam jakieś seriale, bo po prostu wolę oglądać filmy... ale kurczę jak załapię się na
jakiś super serial, to totalne arcydzieło! Oczywiście jak pisałem już, każdy może mieć inną ocenę
dla owego serialu(szanuję), ale takie żałosne pytania??? W U.S.A. są z pewnością najwidoczniej
lepsze prawa niż w Polsce, bo ja akurat nigdy nie słyszałem, żeby w Polsce kogoś ukarali na
śmierć, a U.S.A. słyszałem nie raz.... (tak dla ciekawskich, w Norwegi chyba, tacy psychole lądują
do naprawdę komfortowych więzień, muszę potem polukać u Wujka Google i podrzucę jak
wyglądają)...
NO CÓŻ! WELCOME TO EUROPA!