PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688850}

Fargo

2014 -
8,2 76 tys. ocen
8,2 10 1 75926
8,4 47 krytyków
Fargo
powrót do forum serialu Fargo

Kilka pytań

ocenił(a) serial na 9

Czy ten serial rzeczywiście jest oparty na faktach? Jeżeli tak, to podajcie jakieś linki

Skąd macie napisy? Ja mam z jest tragedia. Zawsze pobierałem od nich i zawsze było w miarę dobrze, ale tego nie da się czytać.

Czy kogoś jeszcze tak denerwuje postać Molly? Ja za każdym razem, jak ją widzę, to mam nadzieję, że za chwilę zginie.

Garyore

1. Nie, nie jest oparty. To wymysł twórców. Tak samo było u braci Cohen.
2. Poszukaj na napi. Ja Ci nie powiem, bo oglądam bez napisów.
3. Owszem, jest trochę irytująca na początku, ale nie aż tak jak postać filmowa.

ocenił(a) serial na 9
sceptyk9

1. Dzięki, tak właśnie czułem.
2. Mam właśnie z napi, ale filmweb nie chciał mi tego przepuścić...
3. Mnie irytuje cały czas.

Garyore

2. Ja oglądam na ii tv z napisami, może są lepsze (z góry mówię, że nie wiem, jakie są na napi).
3. Mnie też zaczyna irytować. Jestem na 5 odcinku i powoli tracę do niej cierpliwość. To Gusa nawet polubiłam, ale do Molly jakoś nie mogę się przekonać. Według mnie jest zbyt sztuczna.

ocenił(a) serial na 9
dori46

2. Nie znałem tej strony, muszę ją sobie ogarnąć.
3. Mnie irytuje jej całokształt, po prostu nie mogę na tą kobietę patrzeć i słuchać jej :P

Garyore

Zobaczę, jaka Molly jest w następnych odcinkach. Byłoby fajnie, gdyby odsunęła się trochę w cień ;)

ocenił(a) serial na 9
dori46

To nie mam dla ciebie dobrych wiadomości :D

Garyore

To nie za fajnie :P

ocenił(a) serial na 9
Garyore

Akurat jest jedyną postacią z rozumem, no nie wliczając Malvo, w tym serialu. Irytujący to są raczej pozostali bezmózgowcy.
Głupota - to dopiero irytuje.

ocenił(a) serial na 9
Messalina

W pewnym sensie prawda, ale jej upierdliwość i ogólnie całokształt tej postaci sprawia, że denerwuje jak mało kto.

ocenił(a) serial na 7
sceptyk9

Jesteś pewny że ten serial nie jest oparty chociaż w jakimś tam stopniu na faktach??? Wszystko jest wyssane z palca??

ocenił(a) serial na 9
heisenberg_filmweb

z fiuta wyssane

ocenił(a) serial na 7
camakal

z fiuta to ty jesteś wyssany cieciu malinowy

ocenił(a) serial na 9
heisenberg_filmweb

Hehehe to było dobre ! :D

ocenił(a) serial na 9
Garyore

2. Na napisy 24.

ocenił(a) serial na 9
hr_dooku

dzięki, sprawdzę

ocenił(a) serial na 9
Garyore

Molly jest świetnie stworzoną i zagraną postacią :)
chyba o to chodziło, żeby nas drażniła, żebyśmy kibicowali Malvo, bo są (Molly i Malvo) głównymi przeciwnikami w tej grze, choć oczywiście zakamuflowanej ;)
jestem przed ostatnim odcinkem ;P

ocenił(a) serial na 7
Garyore

Do granic możliwość denerwuje mnie Bill, Molly za to bardzo lubię :D Nawet Gusa z jego lekką tępotą ;d

Campanula

Gus, Bill najgorsze postacie.

ocenił(a) serial na 7
Campanula

Zapomniałam jeszcze o szczególnie irytujących agentach FBI