Ostatnimi czasy obejrzałem wg. mnie najlepsze seriale ostatnich 3 lat:
-Fargo
-Detektyw
-The House of Cards
-Utopia
Czy istnieje jeszcze coś co może mnie porwać?
Przemęczyłem 1 sezon. Dalej nie dam rady. Jak dla mnie serial ewidentnie dla płci przeciwnej.
Z Homeland jestem na bieżąco, aczkolwiek uważam, że jest co najmniej półkę, jak nie dwie niżej od pozostałych.
moim zdaniem homeland jest numer one :D chociaż szkoda że bez Brodyego, a czemu fargo dla płci przeciwnej, jakieś romantyczne wątki? ale zaczęłam oglądać, 1 odc całkiem ok. Chociaż wcześniej nie słyszałam o tym serialu wcale, jakoś bez echa chyba się odbił? ale zachęciło mnie że K.Dunst ma grać w 2 sezonie, a uwielbiam wszystkie jej role :)
BB obejrzałem, Dexter - za długi, Gra o Tron - obejrzałem 2 sezony, zupełnie nie dla mnie, TWD - jestem na bieżąco, Sprtacus - nie chce tego oglądać.
Dom grozy? Moze nie jest to serial tak wciągający jak Detektyw ale napewno warto dla klimatu i obsady bo Ewa Green jest tu świetna
Dextera obejrz tylko tylko 3 sezony... 4 to juz spadek formy. W 5 powracają i jest nawet nieźle, lecz reszta jest TRAGICZNA i nawet nie warto sprawdzać. Pierwsze sezony Dex'a to jeden z moich ulubionych tytułów i stawiam go obok Rodziny Soprano, Twin Peaks, BB, Gry o Tron, Detektywa... warto sprawdzić :)
Peaky Blinders. zdecydowane. będziesz żalował, że następny sezon dopiero za rok
Dochodzenie
Sherlock
Wataha
American Horror Story - Asylum
Upadek
A ze starszych : Kompania braci i Sześć stop pod ziemią
Peaky Blinders i Gomorra. Klimat w tych dwóch serialach równa się moim zdaniem z tym w Fargo i Detektywie, a to najwyższa półka.
Szkoda. Myślałem że skoro polubiłeś Utopię to brytyjski klimat Sherlocka przypadnie ci do gustu :)