straszna kanalia, najgorszy w calym serialu,,,,tchoz, samolob, zadufany w sobie, ma wswzystkie najgorsze cechy. oczywiscie postac bardzo ciwekawa i swietnie zagreana ale mimo wszystkio jego dzialania wzbudzaja we mnie odraze. walt z bb tez stal sie zly ale ten to przesada.
co Ty kolego opowiadasz - jaki z niego samolub (orto sie klania!) i zadufany w sobie? Wprost przeciwnie - przeciez to na calej lini loser i nieudacznik, koles z mega kompleksami, ktory daje strasznie soba manipulowac i wykorzystywac, np. w pracy - gdzie w ogole jest niesamowicie niekompetentny, on jest przeciez totalnym tchorzem i klamca.. Ty nie wiesz co to znaczy zadufany w sobie - takich ludzi charakteryzuje wybujala pewnosc siebie i cwaniactwo - a do tego Lesterowi jest bardzo daleko...
nie wiem czy obejrzales caly serial ale lester przechodzi w nim metamorfoze....
przyznam szczerze ze obejrzalem do 6 odcinka - reszte mam wlasnie zaraz sobie wrzucic.... Naprawde - dam sie chetnie tym zaskoczyc, ze az tak mu sie "zakreci", ze az sie sam w sobie zadufa - poki co ale jestem bardzo sceptyczny co do takiego obrotu sprawy.... ;)