PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721901}
7,7 1,5 tys. ocen
7,7 10 1 1500
Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works
powrót do forum serialu Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works

dosyć

ocenił(a) serial na 1

dla mnie to już przesada odgrzewanie starego kotleta,dwie serie obejrzałem ale już tego nie mogłem wytrzymać

Raziel10xz

Seria bazuje na Visual/Novel(coś w rodzaju gry gdzie gracz decyduje o tym jak potoczą się losy bohatera, mając do wyboru 3 ścieżki: Fate/Stay Night, Ulimited Blade Works i Heavens Feel).
W 2006 roku zrobiono anime z F/SN, w 2010 kinową wersję UBW. W 2011 stwierdzili, że zrobią wstęp do całej tej historii tworząc Fate Zero, ale że trochę minęli się z fabułą oryginału postanowili zrobić remake UBW i uznali, że będzie to bezpośrednia kontynuacja Fate/Zero. Teraz czeka nas jeszcze kinowa wersja HF.

Stąd takie zawiłości ;)

ocenił(a) serial na 8
Raziel10xz

Przesadziłeś gościu. Gdyby to anime wyglądało naprawdę słabo graficznie, miało zero dobrej muzyki a fabularnie było totalnym dnem... to wtedy i TYLKO wtedy "być może" zasłużyłoby na 1. Ale tu posiada wszystkie cechy dobrego anime, akcja, muzyka, fabuła, ciekawe postacie i grafika. Oglądałeś poprzednią serię i nie podobało ci się? Okej, twój gust i twoja sprawa. To oceń ją ale nie wyżywaj się i nie oceniaj nieuczciwie na tej serii. Podobała się ale wkurzyło cię odgrzewanie serii, to bądź uczciwy i oceń ja PROFESJONALNIE, napisz ze dałbyś tyle co poprzedniej ale że jako to jest tak zwany "odgrzewany kotlet" i odejmujesz jej ileś tam punktów. Bo sorki ale twoja ocena pokazuje tylko że jesteś niedojrzałym gówniarzem.