PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22811
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Obejrzalem ten serial w 4 dni. Tak jak w pierwszym 2 sezonach kibicowalem Nickowi, tak w 3 sezonie chcialem aby go ktos odstrzelil za to jak nosa zadziera. Alicia to samo, pcha sie wszedzie, wbija sie na rancho i od razu wszyscy jej sie sluchaja bo stuka sie z synem szefa? Madison to w ogole ma jakies inne wyrazy twarzy? Zabila Troya w najgorszym momencie, tysiace powodow miala wczesniej, nie, ona mu wybacza i probuje zrobic z niego syna, ktorego nie miala.
Ofellii zyczylem powolnej i bolesnej smierci i sie doczekalem, mogli ja jeszcze zostawic aby ugryzla ojca, ktory jest smutnym dziadem. Ofelia, Meksykanka, wtopila sie w Indian, zrobila sobie fryzure jak jakas corka wodza i juz? Wystarczy aby to ona mowila w ich imieniu? I Alicia to samo, 2 osady walcza o ziemie od setek lat, pojawia sie ona i Alicia i to one rozmawiaja o pokoju... SERIO?!
Strand mogl byc bohaterem kilkukrotnie a zawsze konczyl jako sprzedawczyk. Zaslugiwal na smierc, ale jest czarnym gejem wiec bedzie tak sie bujal az mu sie znudzi i odejdzie z serialu. Aaa i jeszcze wroce do Madison, ktora przybija piatki z ludzmi, ktorzy zestrzelili helikopter z jej facetem na pokladzie. Sorry, ale nie byloby wybaczenia w takiej sytuacji.
Luciana, czyli laska Lincolna, sorry, Nicka. Ladna buzka i nic poza tym. Pewnie wroci, niestety.
Jestem zniesmaczony finalem, liczylem na wiecej. Morgan potwierdzony w 4 sezonie, ciekawe ktory z glownych bohaterow zginie z jego reki.

ocenił(a) serial na 5
SlimShady23

Madison jest jak Shane czy gubernator wiec się nie dziwię jej zachowaniu a zapewne będzie coraz mroczniejsza. Alicce młoda i chce sex bez miłości z kimś dobrze ustawionym niemal w jej wieku co w tym złego?

batesmotel27

Przeczytaj jeszcze raz co napisalem o Allice... Gdzie napisalem, ze to jest cos zlego? I nie, nie jest w jej wieku bo ona ma 16 lat a on z tego co bylo mowione byl jakims adwokatem czyli na pewno powyzej 22 lat ma. Jednak to nie ma znaczenia. Chodzilo mi o fakt jej "dowodzenia" ludzmi, ktorzy tam byli pewnie dluzej niz ona ma lat:)

ocenił(a) serial na 5
SlimShady23

Nie przejmuj się tymi serialami. Porostu zobacz Twin Peaks.