PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22812
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Koniec...

ocenił(a) serial na 8

No ja ogólnie nie oceniam tego serialu najgorzej, The Walking Dead: Nowy Świat przy tym wypadł blado ostatnie odcinki z Jadis porwały z ciekawości, ale to samo tyczy się TWD normalnego tam też nie każdy sezon stał na zaj*** poziomie... Uśmiercenie Carla to była najgorsza głupota i wypisanie Ricka z dalszych sezonów, co większość oglądających oceniał negatywnie... FTWD był taki problem że każda śmierć wyglądała nijako chyba tylko śmierć Nicka dała jakieś poruszenie, bo akurat tą postać polubiłem i nie widziałem w tym żadnego sensu aby go ubijać, tym bardziej że to on był jakby takim głównym bohaterem od samego początku, może zrobili to tylko po to żeby cała akcja skupiła się na Morganie... W dalszych sezonach najbardziej siadała mi Alicia i Strand bo potrafił działać na nerwy i tutaj twórcy mają dużego plusa że Stranda zrobili taką mende, do tego Daniel też odegrał kawał dobre roli w całym tym uniwersum... Z tego co widzę to właśnie na zagranicznych forach oceniają Daniela, Stranda i Alicia najlepiej z tego serialu no i oczywiście Troy'a za którym większość się stęskniła... a i tak go zabili a mogli go zostawić przy życiu, ale sprytne zagranie aby go nie wykorzystali w kolejnych spin-offach TWD, chciałbym widzieć Troy'a w CRM do którego nadawał by się idealnie! Ale z tego co widzę zostawili przy życiu Stranda, Daniela, Dwighta, Shery, Morgana, Luciana... Morgan to pewnie powróci w The Walking Dead The Ones Who Live mam nadzieje że tam w koncu jego wątek będzie dobrze rozpisany, chociaż ta postać jest irytująca, to jednak ma dużo wspólnego ze samym Rickiem.

ocenił(a) serial na 8
ambrose123

Oglądam finałowy odcinek... Tak jak nienawidziłem Stranda tak nienawidzę Madison za Torya jak można było uśmiercić tak postać kompletnie tego nie kumam to taki mini Negan z troszkę innym charakterem.

ambrose123

Akurat Nick zginął, bo aktor chciał zakończyć przygodę z serialem.