Nie zrozumcie mnie źle. Rozumiem wasze narzekania. Fabuła ssie , postacie jakieś takie dziwne i mało wyraziste , występują typowe chwyty z tanich produkcji i wiele innych . Nie wiem czemu jednak ja tego wszystkiego nie zauważam i bawię się całkiem nieźle . Chyba mój poziom wy@@$!%%& na ten serial jest całkiem znaczny . Chyba oglądam po prostu zbyt dużo seriali i nie jestem w stanie wszystkimi się przejmować na równi . Chyba jestem tak znudzony , gdyż wszystkie seriale już obejrzałem , że oglądam nawet się nie zastanawiając , co dziwi mnie bardzo , gdyż jest to chyba pierwszy serial który oglądam z przymrużeniem oka , wyciągając z niego tylko i wyłącznie te mniej liczne fajne momenty , rzeczy , scenki etc i wyciskając z nich co się da , dzięki czemu nie mam ochoty krytykować tego serialu. Polecam takie podejście raz na jakiś czas , oczywiście w rozsądnej ilości i odpowiednim czasie (by czasem nie dać więcej niż 3 wybitnemu arcydziełu polskiej kinematografii "Smoleńsk") , niekoniecznie do tego właśnie serialu , ale może do innego tworu , by bawić się niezależnie od wszystkiego.