PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22811
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Klimat, aktorstwo, zdjęcia i charakteryzacja w jka najlepszym porządku. Tyle że siedzą jak takie tumany, prąd mają, w monopoly grają a zamiast tego w mordę jeża nie mogą włączyć tv, żeby zobaczyć co jest grane?!! Toć to debilizm do kwadratu

ocenił(a) serial na 7
dnbmajk

Racja !!! Kompletnie to pominęlam, zresztą internet - przecież połowa grupy to młodzi ludzie. W naszych czasach każdego duperela szuka się w sieci, a co dopiero takie sceny jak pod szpitalem. Za mało też jest histerii w grupie.

pltm71

No właśnie jest jeszcze net... Najlepsze jest to, że staram się przymykać oko na te głupoty i oglądam. Chyba chcę żeby było dobrze, bo uwielbiam klimat zombie. Podobnie mam z TWD

ocenił(a) serial na 7
dnbmajk

Ale tak sobie myślę, że net juz moze byc przeciążony a co do Tv to MrXander pewnie ma racje. Najpierw ewakuacja i przygotowania dla najbogatszych a dopiero pózniej info ktore wywoła histerię. Brak rozmów na temat tego co sie przydarzyło bohaterom moze jest dobry bo zaczęły by sie dłużyzny. Takze sama sobie wszystko wytłumaczyłam i spokojnie moge sie delektować następnym odcinkiem :-) mam podobnie jak Ty, tez chce zeby było dobrze :-)

ocenił(a) serial na 6
dnbmajk

Przeciez Oni jzu wiedza co jest grane, dlatego probuja uciekac, ale z ucieczka musieli poczekac na powrot swoich "ukochanych", a pozniej zatrzymalo ich wojsko. Dodatkowo, jestes bardzo naiwny jezeli wierzysz, ze kilkanascie godzin po powstaniu zagrozenia w TV mialbys pokazane jak wyglada rzeczywistosc. Gdyby zwykly szary obywatel dowiedzial sie o wszystkim, zablokowalby ulice i bogatsi, bardziej uprzywilejowani ludzie mieliby utrudniona ucieczke, a wiadomo kto ma pierwszenstwo. Nikt nie dba o obywateli w czasie pokoju, a ma sie to zmienic w obliczu apokalipsy? Dobre ;)

MrXander

Może jestem trochę naiwny że nasze główne lewackie stacje TV nie pokazałyby całej prawdy, ale na pewno po kilkunastu godzinach od rozpoczęcia apokalipsy dałyby jakieś info np w postaci wszelkiej maści ekspertów w studio, którzy analizowaliby filmy z komórek, których byłoby pierdyliard pieć;)
Głowny tekst na żółtym pasku tefałenu brzmiałby "STRZELAJ W ŁEB IDIOTO!!!". No ale nasz bohater Travis, który najpierw widzi jak zombiak kilka razy trafiony zderzakiem jeszcze się rusza a co lepsze ŁAZI (!!!), jak niewierny Tomasz nie wierzy jedynemu trzeźwo myślącemu portorykańczykowi, że ten przypieprzył z 1 cm w łeb trupa i a nie w jego the best sąsiada.
No ludzie włączmy szare komórki;)