PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22811
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

Wpadlo wojsko, zrobilo boom-boom i nici z wycieczki. U was tez tak bylo?
Podobal sie odcinek?

ocenił(a) serial na 5
MrXander

Scena pod szpitalem naprawdę świetna - obraz narastającego chaosu, niedowierzania i paniki.
Z minuty na minutę serial coraz bardziej mi się podoba, ma klimat, nie jest absurdalny. Służby i wybrańcy losu wiedzą co się święci, inny wciąż żyją w nieświadomości, to jest po prostu dobre :D

vivinn

brak wiedzy co sie dzieje jest absurdalny.......prawie wszyscy widzieli o zombie filmy a tu ludzie w tym serialu zachowuja sie jakby zyli tylko w szopach - typowy przykład amerykanina - gówno wie.

ocenił(a) serial na 5
The_Fallen

Amerykanie... tacy głupi, tacy straszni... serio?
Uniwersum opiera się o brak zombie w jakiejkolwiek formie, w jakiejkolwiek dziedzinie życia - żadnych filmów, książek, komiksów, urban legend.
A poza tym: wiedziesz sobie spokojne życie i pewnego dnia widzisz, że twój sąsiad zachowuje się dziwnie i agresywnie. Od razu bierzesz łopatę i trzaskasz przez łeb?

vivinn

gówno a nie opiera sie.......nawet w uniwersach zombi były filmy o zombi......nie bron na siłe tego aspektu własnymi przypuszczeniami.

ocenił(a) serial na 5
The_Fallen

I vice versa. Nie sądź, że twoje przypuszczenia są prawdziwsze niż moje.

vivinn

bo sa moje fajfusie prawdziwsze.

użytkownik usunięty
The_Fallen

Kirkman mówił, że ludzie w tym świecie nigdy nie wymyślili zombie. Apokalipsa to ich pierwsze spotkanie z żywymi trupami. :)

faktycznie tak powiedział teraz sprawdziłem i......typowy przyklad idiotyzmu tworcow - sa za glupi by wymyslic sensowna epidemie skoro twierdzi ze inaczej by do tego nie doszlo bo ludzie by wiedzieli co robic - jakos world war z i resident evil gra mimo to byly fajne.

http://www.thewrap.com/why-walking-dead-walkers-are-called-walkers-and-an-episod e-3-preview-video/ /.

The_Fallen

w sumie w Z Nation tez wiedza co to zombie a i tak to poszlo po calym swiecie.

ocenił(a) serial na 6
MrXander

Odcinek całkiem niezły. Na pewno bardziej trzymający w napięciu niż poprzednie. Nick mnie strasznie irytuje. Nie mogę przetrawić, że to główny bohater...

użytkownik usunięty
Lellandra

Nick jest absolutnie boski.

ocenił(a) serial na 7
MrXander

U mnie to samo, wjechało wojo i skończyła się zabawa.

A tak chciałem zobaczyć pustynię i walkę na autostradzie o pierwszeństwo na niedziałających światłach!