PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22766
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

S04E04

ocenił(a) serial na 7

Totalnie zniszczony serial w mojej opinii :(
Uciekłam od TWD, a JUŻ w 4. sezonie ulubionego zamiennika dostaje dawkę nudnego do bólu pierwowzoru, gubię się w fabule, bo zastosowano totalny przeskok, pojawiają się jacyś szaptacze (kto to do licha jest?? nie wiem mimo oglądając dokładnie całe trzy sezony z wyjątkowym zaangażowaniem). Rickowie zyskali tyle sezonów do czasów obecnych, a my mamy się zadowolić tylko trzema? :< Jak jeszcze spotkają Ricka to trzeba będzie postawić krzyżyk.
Zrobiła się niezła wątkowa papka, mimo, że obsada ma taki potencjał :(

ocenił(a) serial na 5
skaczenaplecki

Szeptaczy nie ma, są sępy :)

ocenił(a) serial na 7
Mikael82

Mi się odcinek podobał. Przeszukiwanie parku wodnych atrakcji jedna z lepszych lokacji jakie widziałem w FotWD.
Ciekawe co stało się na stadionie? Retrospekcje spoko każdy z bohaterów pokazywał swoją wizję przyszłości dylemat czy brać nogi za pas czy jednak wykazać się lojalnościa wobec grupy. Strand stoczył że sobą niezła walkę.
Czekam na kolejny odcinek zaintrygowali mnie twórcy.

ocenił(a) serial na 5
wujaniek

Dokładnie tak, kolejny świetny epizod i rewelacyjna lokacja z basenami. Minusów nie stwierdzono. Szykuję się być może najlepszy sezon w historii FTWD.

użytkownik usunięty
Mikael82

dla mnie osobiście póki co Lepszy był sezon 3 :)

ocenił(a) serial na 5

Kwestia gustu. Dla mnie najlepszy był 1 sezon , bo pierwotnie FTWD miał właśnie być o pierwszych dniach paniki. Tymczasem kolejne sezony to już to samo co serwuje nam TWD.

użytkownik usunięty
Mikael82

w sumie ; też masz trochę racji..

ocenił(a) serial na 7
Mikael82

dokładnie, dlatego ubolewam nad tym co zrobili z tym serialem