PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=735271}
6,8 23 tys. ocen
6,8 10 1 22838
5,0 5 krytyków
Fear the Walking Dead
powrót do forum serialu Fear the Walking Dead

że żywe trupy w postaci obasdy (tak złej!) idą po kasę. Nie - dziękuję, poczekam na TWD, pomimo, że z sezonu na sezon jest co raz gorzej

ocenił(a) serial na 6
tomaszdarwin

Jeśli obejrzysz na necie, albo ściągniesz z torrentów (czyli obejrzysz bez reklam), to AMC na Tobie nie zarobi:)

tomaszdarwin

Tak złej obsady? Za serial odpowiada gość, który współpracował przy Synach Anarchii i dobrze przyjętego przez widzów Low Winter Sun, producentami wykonawczymi jest ekipa od TWD, a obsada to w zdecydowanej większości szeroko znane nazwiska. W głównych rolach obsadzono Kim Dickens, której partneruje Cliff Curtis. Drugi plan to chociażby Elizabeth Rodriguez czy Sandrine Holt. Przecież spin-off startuje ze zdecydowanie wyższej półki niż samo TWD więc dziwię się trochę temu co mówisz. Gro nazwisk ma na swoim koncie występy w najbardziej znanych i docenianych produkcjach telewizyjnych.

kamil10025

Filmweb to fajny serwis, szkoda, że tyle tu hejterów i maruderów, którym to cały czas coś nie pasuje. Szczerze, to aż mi niedobrze jak czytam wypowiedzi w stylu "bla bla bla, idą po kasę". Ale.. co ja tam wiem ;p