Kto był na zlocie, a nie ma go ani na zdjęciach, ani wśród licznych ciekawostek?
Oraz pytanie drugie, mniej ważne, ile osób było w sumie na owym spotkaniu?
Dziękuję.
Byłam w kinie i na imprezie. Na tym ostatnim gdzieś tak do 22.00. Musiałam wcześniej wyjść. Ale powiem ciekawostke: to ja jestem jakaś felerna. Miałam też problem z identyfikatorem. Najpierw dostałam tak jakby "rezerwowy" taki osoby towarzyszącej. Potem po poszukiwaniach okazało sie ze jest mój oryginalny, z nazwą i avatarem. Tak więc miałam dwa:)
A mówią, ze filmy o niewidzianych ludziach to bujda...:)
Spoko, na następny OFFline przyjade w odblaskowej kamizelce, nie da się niezauważyć.
Pozdrawiam:)
OLEWAĆ BISZKOPTA I DODAWAĆ CIEKAWOSTKI! Niech się zapełni strona faktami, o których ludzie nie mają pojęcia :)
Tak tak, nie patrzcie na to co piszę, same głupoty... Słuchać tylko i wyłącznie Pinokia!! :D
Ale ja miałem 2 identyczne identyfikatory :(
No dobra, wyjawię Wam ten sekret - wysłałem zgłoszenie, ze będę dwa razy :D I zrobili mi dwa identyfikatory <hahaha>
Beeshop Ty jesteś podstępny ! zdobyłeś dwa identyfikatory chytrym wybiegiem i nawet nie wstydzisz się do tego przyznać i jeszcze teraz chcesz zbagatelizować cudze, zdobyte na drodze prawdy, ciekawostki.. może już wystarczy tych intryg ?????
:PPPPPPPP
A proszę!
i o szybką weryfikację proszę ;)
Jak mi coś jeszcze niemądrego do łba przyjdzie to nie omieszkam dodać.
Bardzo :P jak zacznę coś innego dodawać to też takich łask dostąpię ? :P
A w ogóle ta z barmanem to miała być poprawką do już istniejącej ciekawostki - nie wiem czy ja to zrobiłem nie tak jak powinienem, czy Ty nie doczytałaś w uwagach, ale teraz mamy dubelek :P
pozdro :P
A wcale że nie mamy dubelka, gdyż miałeś przyjemność zostać zweryfikowany przez ADMINA !! :P Od razu usunęłam :)
I niestety. To jest jedyny "film", przy którym dodawanie rządzi się swoimi prawami. Reszta to szara rzeczywistość.. trzeba czekać :(
Można by jakieś budzące kontrowersje zdjęcie wrzucić, tak na zachętę ;)
Ktoś coś ma w zanadrzu jeszcze ? :P
A propos ciekawostek, a zwłaszcza jednej: 'Największą ilość filmów wygrał Pinokio - sztuk 3', chciałam zauważyć, że mój przyszywany brat Gumiś też wygrał 3 filmy, ale jeden mi podarował. :]
Nie wiem, czy to się na ciekawostkę nadaje, ale dostałam trzecią kartkę na piwo z rąk samego Redaktora Naczelnego za... pochwalenie nowego layoutu newslettera. :D Ale mi goopio tak samej o sobie ciekawostki próbować dodawać.
To się BARDZO nadaje na ciekawostkę :) Dodaj, dodaj :)
A to o mnie i 3 filmach nadaje się rzeczywiście do poprawy, bo chociaż odpowiedziałem na sporo pytań, wygrałem filmy dwa (jeden zaś oddałem).
No dobra, dodałam, ale mi z tym dziwnie. :) Tzn., że pisałam o sobie w 3 os., nie że dodałam w ogóle. Ech... fajnie się dodaje, ale mnie kiedyś zniechęcił weryfikator, kłócąc się ze mną, że Equilibrium to remake Ucieczki Logana.
Byłam na stronie Paradoxu, jakieś bounsy będą tam 28. Może dołączymy i powspominamy stare dobre? ;)
Kurde, ja z ogromną przyjemnościa bym się pojawił, ale raczej nie udałoby mi się wyrwać z Płocka.
No wiesz! Ja rozumiem Szczecin albo Wrocław, ale Płock?? Wszakże to rzut kamieniem! :) Ech, ta dzisiejsza młodzież! :p
Jeśli zbierze się jakaś grupka osób, to nie widzę powodu, dlaczego nie :] A czemu akurat 28?
yy yyyy... na stronie paradoxu piszą że jakieś bouncowanie ma być :P
a tak poza tym to ja nie mam pojęcia, co więcej termin jest mi w dużej mierze obojętny. W sumie to nawet miejsce również, byleby w śródmieściu bo leniwy jestem ;)
beeshop, ale ty trudne pytania zadajesz :P
A niech będzie np. Jazz Bistro. Możemy domówę zrobić nawet, whateva :P
Jak nas wylansujesz i wprowadzisz do Utopii to też pójdziemy (:
jutro też jest fiku miku w paradoxie... ale tak w ogóle to obawiam się, że jak nie będzie imprezy filmweb-only to może tam być dziwnie :P
Już raz wpadłem, do tej pory nie mogę wyjść z przeziębienia i mnie ciągle gardło boli :(