PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=633259}
6,2 79  ocen
6,2 10 1 79
10 2 krytyków

Filmweb Offline 2011
powrót do forum serialu Filmweb Offline 2011

To już kolejna część mojego ulubionego cyklu z serii Filmweb - Offline. Mam nadzieje że ominąwszy wszystkie negatywne emocje związane ze zlotem, ci co jeżdżą wiedzą o co chodzi. To spotkanie znów przejdzie do historii. Chętnych do rozmów i poznania nowych Filmwebowiczów już teraz zapraszam do dyskusji aby móc później przy piwie poznać swoje avatary na żywo ha ha ha.

Ironnia

Ok. Liczę w takim razie na bezprocentowe poznanie "czuwającego/ych".;)

Anteusz

Anteuszu, miło że ujawniasz kulisy twojego magicznego powrotu:) BTW, Pamiętasz jak rok temu odprowadzaliśmy Jacka po Offlinie w kiepskim stanie? Ironia losu?:P (ps: czyżby za rok kolej na mnie?:)
Najważniejsze że żyjesz i się trzymasz:) Ale tak czy inaczej nikt chyba nie zapomni twojej nagłej wywrotki na krześle przy barze:P

Dzięki za komentarz co do trailera, faktycznie coraz więcej głosów(także w mojej głowie:) mówi żebym kręcił pełny metraż:] Może się przełamię.
PS: Jak ktoś się zastanawia o czym gadamy to o tym - http://www.youtube.com/watch?v=3RZC9DjNEzY

Krolik_Pudding

Ja już zaliczyłem obie role, także jestem o siebie, w następnym roku spokojny:) Ja mam nadzieję, że nigdzie nie znajdę na necie jakichś kompromitujących zdjęć, czy filmików.;) Z trailerem, trzeba było iść za ciosem i od razu dłuższą wersję nakręcić...

Kastratek

A gdzieś Ty był?- ujawnić się należało..

Oj, nie miałyśmy okazji się nawet ujrzeć.

Ironnia

http://1.fwcdn.pl/po/32/59/633259/7398347.3.jpg?l=1317047564000
- ta śmiszna osóbka w białych spodniach z założonomi ze strachu rękami ;-) to ja - a czy Ty jesteś na zdjęciu?

Wiem, że miałabym o czym z Tobą porozmawiać. :-) Mnie nie ma... Ani na zdjęciu ani na video relacji (raz jeszcze pozdrawiam fotografów ;P). Mniemam, że się wyminęłyśmy, aczkolwiek - Jeśli kojarzysz dziewczynę w czarnej sukience, to ja. :-)

Nie było mnie. Nie miałem czasu, a w ogóle za daleko ta Warszawka.

Remington_Steele

Było bosko, kto nie był, niech żałuje.

Remington_Steele

Było hiperbombowo. Do zobaczenia za rok :P

Remington_Steele

Dobra impreza, godna.

Zuy_pan_muzgodestroktor

Ano dobra impreza wróciłem o 7:00 hehe

Remington_Steele

Przyjmij chłopie zaproszenie do znajomych.

Remington_Steele

ja na "swoim" dworcu po jedenastej wylądowałem :)

schacal

A Kuniq nadal jedzie!:)

Mims

Biedak :|
Ja dziś wracałem dłuższą trasą ^^ - Przez Dęblin :)
I tak byłem wcześniej niż jakbym czekał na "normalne" połączenie :)

schacal

Ja dopiero do domku wszedłem :)

Oro

to jednak ja nie jechałem najdłużej :D

Autsajder

W sumie 5 godzin jechałem, ale z Wa-wy wyjechałem późno.

Oro

aha, no to ja prawie dwa razy tyle :P

Mims

Ja do domu wróciłem o 23 dnia następnego :)

Remington_Steele

A może jakieś szczegółowy raport? :-)) Nikt nie ma smykałki do pisania?

Shemek

No niestety ja nie umiem :) Ale mam foty :D

Remington_Steele

Wrzucaj!!!

Remington_Steele

Wyślij mi, to dodam

Remington_Steele

Bardzo sympatyczna imprezka!

Ironnia

Mi łant mor! Było znakomicie, jak co roku :)

atyaty

Oooo! :-) Czy Ty... Ach, tak! Przemiła osóbko! :-) Cudnie będzie się witać z Wami za rok! Chociaż, może do tego czasu uda się coś stworzyć.

Ironnia

Mam nadzieję, że będzie okazja się znowu spotkać. Może być Szuflada i tym razem będę musiała dotrzeć :)

atyaty

ale to dajcie cynka ^^ może znowu miasto stołeczne odwiedzę :) - jak będzie urlop oczywiście :)

atyaty

Tam to byśmy się w tej szufladzie wszyscy nie pomieścili :)

Remington_Steele

To trzeba będzie poczekać, aż ogródek zamontują, to wtedy bez problemu się wszyscy zmieścimy :) Chyba, że dzięki reklamie stanie się tak popularny, że stoliki trzeba będzie rezerwować z rocznym wyprzedzeniem :)

atyaty

Ogródek był zmontowany. Myślę, że dopóki nie padnie hasło, gdzie to jest, jest szansa, aby to miejsce pozostało nadal kameralnym.

nyaa

Dla mnie to chyba zostanie już 'szafa' :DD (-Gdzie byliście? -W "Szafie" heh...)
jakoś nie mogę zapamiętać, że to "Szuflada" :DDD

elima

Szafa to też niezła nazwa na lokal :) "Jestem w Szafie, wbijajcie" Jak wygram te 50 mln, to kto wie :D

nyaa

Ja nie wygrałam. Nie zorganizuję offline'a :( Ciekawe czy panowie wygrali, którzy się zdeklarowali w sobotę zorganizowaniem zlotu w przypadku zgarnięcia tych grubych milionów :)

atyaty

Nie wygrałem. Tylko 1 miałem:( Nici z luksusowego alternatywnego zlotu...

KUNIQ

Mam 2! :D

Beeshop

No to szaleństwo...
Ty a swoją drogą widziałeś jakiego pokemona ma Burek na swym blogu? :D

KUNIQ

Jakiegoś sexi gostka, którego kochają wszystkie laski?

Beeshop

Laski może nie ale ja i Burek na bank :D

KUNIQ

Innych nie miałem na myśli, inne mnie nie kochają...

Beeshop

A boli Cię jeszcze po ostatnim? :P

KUNIQ

Nie, był delikatny :)

Beeshop

Ach a to była wypowiedź w stylu "Czekam kobiety, aż powiecie mi jak mnie kochacie, uwielbiacie i jak bardzo mnie chcecie".

suelynn

po zdjęciach od Miłosza, widać, że to jednak Janusz ma się ku Beeshopowi (z wzajemnością!) ;)

generalnie fajnie, że najlepsza zabawa zaczęła się jak poszłam :(

Joanna_999

Ale i tak wyczułam w tej wypowiedzi aluzję do kobiet.. :P W każdym razie całuski, może jakieś poklepywanka były.

A to o której poszłaś?

suelynn

wyjątkowo wcześnie. jak wróciłam się po telefon, który... miałam w torbie było po 12.

Joanna_999

To zaczynam się zastanawiać czy się nie poznałyśmy, bo z większością się poznałam już do tego czasu.