Według mnie "Fineasz i Ferb" to najlepszy serial na Disney Channel, jeden z najlepszych jakie kiedykolwiek widziałam. Świetny, nieco absurdalny humor, w połączeniu z wciągającą akcją. Świetne.
zgadzam, się. Phineas 'n Ferb, to fascynujący serial (może nie tak jak The Simpsons, ale zawsze coś). Pozwala się idealnie odprężyć, zapomnieć o zmartwieniach itd. itp. Muszę się przyznać, że bardzo mi się podoba tutaj, jak wykreowano role żeńskie. Szczególnie fascynuje mnie Isabella - niewątpliwie najlepsza i najbardziej barwa postac w serialu :). Serial dla dzieci, ale nie tylko, polecam, jeśli ktoś chce spędzić miły wieczór w gronie rodziny.
Zgodzę się z Fryką i ZMarchewą. Z tymi powyżej też, ale ich nie znam xD Fineasz i Ferb to dawka humoru. Codziennie ich oglądam, a najbardziej lubię Isabellę. Cóż, krótko mówiąc podoba mi się ta kreskówka i jak ktoś ma coś do tego, że ją lubię, to ma problem.
Zgadzam się z wami. Fineasz i Ferb to prostu świetna kreskówka. Chyba jedna z najlepszych, jaka w ogóle powstały. Ale dla mnie najlepszą postacią jest Fretka :)
Olbrzymia Główka Niemowlaka wymiata! :D
Świetna kreskówka. Tyle mogę powiedzieć. Jak dla mnie jest tak samo dobry jak "Przygody Timmiego" :D
chyba najlepsza kreskówka na Disney Channel ;D
najbardziej lubie sceny, Dundersztyca (nigdy nie wiem jak to się dokładnie pisze ;) i Peppe ;D oraz Fretka i Jeremiasz ;D a i uwielbiam historyjki z dzieciństwa Dundersztyca (balunio... ;*) ;D
chyba najlepsza kreskówka na Disney Channel ;D
najbardziej lubie sceny, Dundersztyca (nigdy nie wiem jak to się dokładnie pisze ;) i Peppe ;D oraz Fretka i Jeremiasz ;D a i uwielbiam historyjki z dzieciństwa Dundersztyca (balunio... ;*) ;D
Nie chce kogoś urazić, ani wywołać kłótni, ale co wy widzicie w tym Dziobaku? Osobiście wg. mnie najlepszy na Disney Channel jest Suite Life :P
Uwielbiam mało mówneg ferba i dundersztyca jak mówi pep pan dziobak po angielsku pery the platypus
W porównaniu z wieloma innymi kreskówkami, nie tylko na DC, to arcydzieło.
DC ogląda moja siostrzenica, ale nie raz i ja i siostra dosiadamy się i
oglądamy.
Osobiście wolę wątki Fineasza, Ferba i Fredki (D!!! nie T), ale Pepe i
Dundersztyca też nie są takie złe. Jego córka jest niezła ;)
No dobra, może jednak przez "T". Pisze tak w obsadzie, ale zawsze myślałam,
że ma być przez "D" - od Fredy.
Taaa, nie ma jak córka Dundersztyca! Ja lubie wątek Fretki i Jeremiasza;)) to rzeczywiście jedna z lepszych kreskówek na Disney Chanel. Jest śmieszna i groteskowa. Uwielbiam jak narrator spiewa "Oto jest Spólka Zło Dunderszyycaaa"- zawsze się wtedy uśmiecham;)
Zgadzam się z założycielka tematu ten serial jest bardzo fajny .
Zapraszam do mnie na dwa konkursy ;)
Pozdrawiam ;)
serial jest świetny, groteskowy, uwielbiam takie, (do dzisiaj śmieje się z ataku Dundersztyca na fabrykę pampersów dla dorosłych)