Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30408
7,9 8 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

Coś rewelacyjnego

użytkownik usunięty

Nigdy nie widziałem tak świetnej kreskówki. Jest zabawna, inteligentna i naprawdę dużo się w niej dzieje, czasem nawet jest trochę smutna, do przemyśleń. Jest to taki typ kreskówki, która bez przerwy czymś pozytywnie zaskakuje. Dla mnie osobiście nie ma lepszego serialu animowanego. A do tego te piosenki... (choć przyznam że niektóre po przetłumaczeniu na polski zalatują Disneyowską tandetą), ale bez nich to nie byłoby to samo. Wady? No, może właśnie to polskie tłumaczenie niektórych imion i nazw, a także rymowanie piosenek "na chama". Ale to da się znieść :).

ocenił(a) serial na 10

FiF jest już cooltowy, po prostu...

użytkownik usunięty
3ricardo

A jak :). Tylko bardzo żałuję, że w Polsce nie ma żadnego porządnego forum dla fanów tego serialu...

ocenił(a) serial na 10

Zajrzyj tutaj: http://pl.fineasziferb.wikia.com

użytkownik usunięty
3ricardo

Wiem, ta strona to swietne zrodlo informacji. A tak wgl, to widze ze lubimy Vanesse :d?

użytkownik usunięty
3ricardo

Wiem, ta strona to swietne zrodlo informacji. A tak wgl, to widze ze lubimy Vanesse :d?

użytkownik usunięty

Wiem, ta strona to swietne zrodlo informacji. A tak wgl, to widze ze lubimy Vanesse :d??

użytkownik usunięty

Wiem, ta strona to swietne zrodlo informacji. A tak wgl, to widze ze lubimy Vanesse :d??

ocenił(a) serial na 10

Pewnie! Kocham ją, nie będę się z tym ukrywał!

ocenił(a) serial na 10
3ricardo

Mnie też się podoba :) .

użytkownik usunięty

No co Wy, a mnie ona wkurza, tak jak ten jej Johny i reszta gotyckiego towarzystwa :). Najlepsza postacia jest Izabella!

ocenił(a) serial na 10

Ale jej chłopak i kumple, zostali pokazani w jednym czy dwóch odcinkach, ja nawet nie pamiętałem, że ona miała chłopaka, ty mi o tym przypomniałeś.

użytkownik usunięty

Tak, Johny byl rzadko, taki wysoki i wyglada jak wampir.
Ja tam wbrew temu, co twierdza inni fani FiF'a plci meskiej, nie jestem zauroczony Vanessa. Jestem za to, pomimo 21 lat na karku, zwolennikiem watku Phinbelli. Phineas and Izzy must be together :p. A sama postac Izy jest fajnie pokazana-jednoczesnie bezsilne dziecko i pewna swego dziewczyna-zaleznie od sytuacji.

ocenił(a) serial na 10

Ja też chciałbym, żeby Fineasz i Izabela byli parą. I na pewno w którymś odcinku to się stanie.

użytkownik usunięty
Kubasek

Mam nadzieję że dożyjemy :D.

Mnie aż tak Vanessa nie zachwyca, ale przyznaję, że jest ładna. Ale jako postać jest mi raczej obojętna. Dużo bardziej wolę Fretkę i izabelę.

użytkownik usunięty
czomo12

Ja Fretkę nie za bardzo lubię, i wcale nie ze względu na to jej przyłapywanie braci, tylko chodzi o to, że gdybym ja miał takich braci, to trzymałbym z nimi, a nie traktowałbym jako utrapienie :D.

Uwielbiam Fretkę, ale faktycznie na jej miejscu też korzystałbym z tego, co robią bracia, a nawet bym podrzucał pomysły. Mieć nawet takich sąsiadów, to byłaby świetna rzecz. Skoro bym miał pewność, że tworzenie wynalazków ich nie krzywdzi, to nie przejmowałbym się tym.

użytkownik usunięty
czomo12

Ogólnie to chciałbym być sąsiadem Fineasza i Ferba :D. I brać udział w tych projektach.