Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30408
7,9 8 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

FORUM!

użytkownik usunięty

Hej, słuchajcie,

Cały czas zastanawia mnie fakt, że "Fineasz i Ferb" aktualnie nie posiada żadnego aktywnego forum, podczas gdy wiele znacznie gorszych i mniej popularnych seriali takie fora posiada. Tu pojawia się moja propozycja, aby takowe forum założyć. Problem polega na tym, że do tego potrzeba by było kilku osób. Sam prowadziłem już kiedyś kilka for, i większością musiałem zajmować się sam. Proszę chętne osoby o udzielenie się, jeśli znajdzie się ktoś zainteresowany pomysłem, to wtedy trzeba będzie wszystko obmyślić (przede wszystkim działy forum, to, na jakim serwerze je założymy itp.). Poza tym, jeśli to by wypaliło, to potrzebny byłby ktoś, kto zrobiłby dobrze prezentujące sie logo forum, a także bannery reklamowe, aby wszystko od samego początku stało na wysokim poziomie.

Trzeba w końcu stworzyć jakieś konkretne miejsce w sieci dla fanów tego serialu, pokazać, jak wielu nas jest.

ocenił(a) serial na 10

Na Wiki już wszystko jest. Więc niema sensu tworzyć nowego. Poza tym to na filmwebie jest wystarczajace

użytkownik usunięty
3ricardo

Jak dla kogo. A co do wikii, to muszę niestety przyznać, że jest na niej sporo błędów, nie tylko w pisowni, ale i rzeczowych.