Patrząc na ten cały kicz i masakrę na tych Disney Channelach ;p to ten serial to jedyne co jest fajne i Ambitne. Jak na te bajki co teraz robią, to ona jedyna jest zabawna i normalna... Pepe wymiata ;D
No bo to jest bajka i nie ma mowy o Tych Genialnych Gwiazdeczkach? Ja uważam, że ta bajka ma więcej wartości niż Nie ma to jak Hotel, Statek i Hannah Montana razem. Dowcipy, teksty i przekaz w Fineaszu i Ferbie jest na zdecydowanie wyższym poziomie. A te durne sitcomy sa strasznie nudne. Te sztuczne podkładane śmiechy w mało zabawnych sytuacjach s~ą beznadziejne. A Fineasza można oglądać kilka razy ten sam odcinek i śmiać się non stop, z nie oczukujmy się - genialnych Tekstow. No, ale tej mentalności jedenastolatków już nic nie zmieni. To co się dzieje w dzisiejszej telewizji jest makrabryczne. Jesteście etnicznie upośledzeni.
Dowcip, sytuacje i dialogi są świetne, całokształt niszczą okropne piosenki. Człowiek śmieje się praktycznie cały odcinek, a gdy wchodzi sekwencja z piosenką ma się wrażenie, jakby wylano mu na głowę kubeł zimnej wody. Gdyby usunęli ten nieznośnie disneyowski przejaw, bajka byłaby po prostu zajebista.
A mi się podobają te piosenki,niektóre tylko nie są dobre,ale reszta jest ok.
A jak by ktoś chciał jakąś to zapraszam na mojego chomika: http://chomikuj.pl/piratka16
Pozdrawiam;)