Jako założyciel tego tematu, nie ma rady! Muszę zacząć!
A więc tak!
Najbardziej chyba niedocenianą postacią jest Ferb! Dzieciaki nie przepadają za nim ponieważ mało mówi! Ja go lubię i uważam że jest najlepszy!
Co do samego serialu, to Fineasz i Ferb przypominają mi duet z pogromców mitów Adama&Jamie. Fineasz to Adam, a Ferb to Jamie....
Moje dzieciństwo wykształciło u mnie to że zawsze miałem odmienne zdanie niż reszta. Reasumując to wg. mnie Ferb jest Rules!!
Lecz też dundersztyc jest spoko. Mimo złych cech ma w sobie wiele dobrego, ale te złe cechy składają go na takiego jakim go sobie wyobrażam do dziś.
Drugie miejsce - Dundersztyc!
Trzecie miejsce zajmuje nie kto inny jak..................
jak.........................................
No dalej wydukaj to leszczu! - rozlega się głos z widowni :P
TRZECIE MIEJSCE ZAJMUJE......
Kurde sam nie wiem!
Trzecie miejsce przyznajmy całej reszcie!
Czekam na odpowiedzi!
Wszyscy są bardzo fajni,ale to moi faworyci: 1 miejsce Ferb, na drugim miejscu Pepe,na trzecim Dundersztyc ;D
Tak, rzeczywiście Ferb jest postacią niedocenioną, jakoś tak "ginie" w cieniu Fineasza, ale mimo wszystko go lubię :) Nie jest to moja ulubiona postać, na to miejsce zasługuje bezkonkurencyjnie Fretka :) Uwielbiam ją. A drugie miejsce to cała reszta, bez Baldżita, tego wielkiego pseudołobuza i jeszcze kilku postaci, które strasznie działają mi na nerwy ...
Nie zgadzam się z tym, że Ferb ginie w cieniu Fineasza, ten jego wyraz twarzy i brytyjski akcent (oglądam serial po angielsku i właśnie za ten akcent go uwielbiam :)) jest suuper. To, że nie odzywa się za często... no nie wiem jak to powiedzieć, ale jakby mówił tyle co fineasz to juz nie byłoby to samo. FERB JEST THE BEST!!! Potem Pepe i Fineasz.
Fretka, Baldżit i Major Monogram mnie wkurzają, a tak poza tym to ta kreskówka jest najlepszą jaką zrobili od lat. W końcu coś z pomysłem i bez bąków, rzygania i innych obleśnych rzeczy ;p
Ja kocham Pepusia (oto jaja znoszący ssak który rusza na akcję, dubi dubi dubi dubaaa) Potem:
2) Dyndersztyc (oto jest spóła zło Dundersztyycaaa....)
3) no oczywiście też FERB. To taka cicha woda, a tak naprawdę to wspaniale śpiewa, tańczy hip-hop, rapuje, to on przeważnie wymysla te wszystkie projekty i wogóle, no i kocha się w Van ;p
Wszyscy bohaterowie są spoko : śmieszni i wogule.
Zapraszam do mnie na dwa konkursy ;)
Pozdrawiam ;)
Pepe pan dziobak, Fretka, Dundersztyc, Ferb, Buford, ten hindus, praktycznie wszyscy
dla mnie najfajniejszą postacią jest zdecydowanie Pepe, Pan Dziobak. cieszę się, że występuje w tej bajce.
drugie miejsce? hm... Ferb. tak, zdecydowanie.
trzecie... Fineasz, bądź Dundersztyc.