Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30408
7,9 8 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

Mamo,mamo,mamo:)

ocenił(a) serial na 10

Mam 24 lata,zaczęłam oglądać to razem z moim synkiem i jestem zachwycona:) Do dziś oglądam wszelakie powtórki odcinków nawet sama i kiedy mam zły humor...czad:)

ocenił(a) serial na 10
laura3756

Super kreskówka! Ja mam 26 lat i oglądam każdy odcinek, ten serial ma to coś w sobie...

3ricardo

Widziałam wczoraj na DisneyxD zwiastun odcinka w którym Fineasz i Ferb podróżują w czasie

ocenił(a) serial na 10
Gabby_Gums

To będzie trzeba obejrzeć. To są nowe odcinki 3 serii. Już czekam z niecierpliwością!

3ricardo

Najlepsze w tym serialu są niektóre piosenki naprawdę dobrze zrobione ale mogli by się postarać troszkę w tym 3 sezonie już nudnawo się robi oglądając ciągle ten sam schemat :)

ocenił(a) serial na 10
laura3756

Dzisiaj znalazłam koszulkę z agentem P. i jest zaj...ista i tak jak pisałam mam 24 ale na luźne dni w sam raz:)

ocenił(a) serial na 10
laura3756

Nie sądziłem, że ogląda to ktoś dorosły. Mam 14 lat a wydaje mi się czasami, że trochę to zbyt dziecinne. Ale zajebiste, co robić!

ocenił(a) serial na 10
AdiXXX

Dorośli tez mają w sobie coś z dzieci:)

laura3756

Uważam, że gdybym nie miał w sobie choć trochę dziecinady w sobie, to uważałbym moje życie za tragiczne :P I myślę tak o wszystkich ludziach, tak swoją drogą mam 22 lata i też bardzo lubuję się w tej kreskówce.

ocenił(a) serial na 8
laura3756

kreskówka którą można oglądać w każdym wieku, :)

ocenił(a) serial na 10
laura3756

Ja mam 16 lat :) I razem z koleżankami, mamą i jej koleżankami często to oglądamy :) Rodzinna tradycja.