PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=438916}

Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30172
7,8 12 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

Mimo swojego "sędziwego" wieku(17 lat.xD) dalej oglądam ta bajkę! To bez wątpienia najlepszy program Disney Channel. Dundersztyc to po prostu najlepsza postać! Może to trochę głupio, że mam tyle lat a się tym "podniecam" ale coż... Jestem bardzo dziecinna.

ocenił(a) serial na 9
stary_eliot

wg Twoich kryteriów jestem "chodzącym trupem", jestem dwa razy starsza z lekkią dokładką i też oglądam z dziećmi... moja starsza siora ze swoimi zresztą też... teksty muzyka animacja akcja postaci wszystko na b. wysokim poziomie... bardzo kreatywny serial... inatory i inne cuda, polska wresja super, ten serial jest dobry dla starszych dzieci... młodsze nie nadąrzają za akcją dialogami humorem

agis_filmweb

Właśnie odkryłem ten serial. Dorośli także znajdą tu mnóstwo świetnego humoru i gier motywami kultury masowej. Nie powiem, ile mam lat, ale 25 miałem dawno temu :)

agis_filmweb

Za akcją to ja nadanżałem jak miałem 9lat(bo w Polsce od 2008roku)i nadanżałem bo i humor przy tym dopisywał tylko trzeba się skupić na serialu a nie na innych rzeczach.A mam 12lat i będę to oglądać nawet i jak będzie choćy np. 10sezonów i bd mieć 25lat.A mój tata najbardziej z tych bajek co oglądam to najbardziej śmieje się z tej bo to jest bajka z humorem.
Np. przykład z odcinka pt. ''Lato to wrażeń moc'' fragment z którego cała rodzina się śmiała conajmniej z tego z innych też ale ten najlepszy.
oto on: To nie jest Fineasz którego koooolorowa bluzka mi się podoba (miało być Kocham a nie koooolorowa).