Mimo swojego "sędziwego" wieku(17 lat.xD) dalej oglądam ta bajkę! To bez wątpienia najlepszy program Disney Channel. Dundersztyc to po prostu najlepsza postać! Może to trochę głupio, że mam tyle lat a się tym "podniecam" ale coż... Jestem bardzo dziecinna.
wg Twoich kryteriów jestem "chodzącym trupem", jestem dwa razy starsza z lekkią dokładką i też oglądam z dziećmi... moja starsza siora ze swoimi zresztą też... teksty muzyka animacja akcja postaci wszystko na b. wysokim poziomie... bardzo kreatywny serial... inatory i inne cuda, polska wresja super, ten serial jest dobry dla starszych dzieci... młodsze nie nadąrzają za akcją dialogami humorem
Właśnie odkryłem ten serial. Dorośli także znajdą tu mnóstwo świetnego humoru i gier motywami kultury masowej. Nie powiem, ile mam lat, ale 25 miałem dawno temu :)
Za akcją to ja nadanżałem jak miałem 9lat(bo w Polsce od 2008roku)i nadanżałem bo i humor przy tym dopisywał tylko trzeba się skupić na serialu a nie na innych rzeczach.A mam 12lat i będę to oglądać nawet i jak będzie choćy np. 10sezonów i bd mieć 25lat.A mój tata najbardziej z tych bajek co oglądam to najbardziej śmieje się z tej bo to jest bajka z humorem.
Np. przykład z odcinka pt. ''Lato to wrażeń moc'' fragment z którego cała rodzina się śmiała conajmniej z tego z innych też ale ten najlepszy.
oto on: To nie jest Fineasz którego koooolorowa bluzka mi się podoba (miało być Kocham a nie koooolorowa).