Fineasz i Ferb

Phineas and Ferb
2007 -
7,6 30 tys. ocen
7,6 10 1 30408
7,9 8 krytyków
Fineasz i Ferb
powrót do forum serialu Fineasz i Ferb

to jakis zart czy co ?? Na jakiej podstawie filmweb proponuje mi taki serial ??

użytkownik usunięty
fryderyk33

Ale co rozumiesz pod pojęciem "taki"? Że animowany? Czy po prostu Ci sie nie podoba?

nie interesuja mnie bajki, nie wiem dlaczego filmweb mi to proponuje, tylko tyle.

użytkownik usunięty
fryderyk33

No widzisz, ale to akurat jest bajka niekoniecznie dla dzieci.

Dobrze, ale ja wogole nie jestem zainteresowany ta bajka. Nie krytykuje jej, zebys mnie zle nie zrozumial, ja krytykuje rekomendacje filmweb.

ocenił(a) serial na 10
fryderyk33

Za nazywanie kreskówek (zwłaszcza rewelacyjnych) "bajkami" topimy w morzu w Czechach... Pilnujcie się!

ocenił(a) serial na 10
fryderyk33

To przez "system". Nie przejmuj się.

użytkownik usunięty
fryderyk33

Rekomendacje filmweb ogólnie są do luftu i lepiej szukać produkcji na własną rękę.

wiem o tym, dlatego szukam sam filmow, ktore mnie interesuja, tylko mnie to poprostu rozsmieszyla ta rekomendacja, oczywiscie bez urazy dla fanow Fineasz i Ferb.

użytkownik usunięty
fryderyk33

Ogólnie Filmweb ma poziom upadającej strony. Użytkownicy to w większości trolle-fanatycy spamujący kucami (przede wszystkim tym) na wszelakich forach strony przy równoczesnym obrażaniu innych produkcji i fanów albo typowi fanatycy zapominający, że to nie jest Facebook, Twitter ani NK.pl, tylko Filmweb, gdzie się powinno pisać, co się sądzi o danej produkcji i tyle. Administracja kimkolwiek jest też o tym zapomniała swoją drogą, skoro zezwala na taki spam. Dlatego straciłem już wiarę w tę stronę, że coś z niej może być i odwiedzam już ją sporadycznie, chyba, że będą jakieś wiadomości, to odpowiadam, a tak to już naprawdę szkoda na to czasu i atłasu.

ocenił(a) serial na 7

Myślę że głównym powodem dlaczego administracja zezwala na taki spam są pieniądze. Już nie ważne po co wchodzą użytkownicy, ważne by wchodzili i wyświetlali reklamy. A im częściej wchodzą tym więcej kasy na nich można skasować. Szkoda, bo to się mija trochę z celem.
PS. Możesz świętować, bo większość twoich trolli-fanatyków kucyków wyniosła się filmwebu :)

użytkownik usunięty
kruk6666

1. No tak rzeczywiście - kasa...
2. To PS też warto wiedzieć.

A teraz przepraszam, że na inny temat, niż ten główny tutaj, ale lepszego miejsca nie ma, więc tutaj zadam pewne nurtujące mnie pytanie: Dlaczego kiedyś napisałeś/aś przy serialu "Pora na przygodę", że dajesz 4, a teraz ta ocena wynosi 8? Zwłaszcza mnie to dziwi, bo widziałem twój komentarz na Youtube (ten sam nick, no to myślę, że to ty), że już więcej tego nie obejrzysz, a tutaj tak bardzo podniesiona ocena. Co na to wpłynęło?

ocenił(a) serial na 7

Tak właśnie jest gdy ocenia się serial po obejrzeniu zaledwie kilku odcinków pierwszego sezonu. PNP dla mnie zaczęła się rozkręcać dopiero od połowy sezonu drugiego i tak przez sezon trzeci aż do czwartego moja ocena urosła do 9. Twórcy PNP podobnie jak twórcy pewnego "innego" serialu, zaczęli się przykładać do jego tworzenia, dopiero po wzroście liczby fanów, logiczne że więcej odbiorców to większa motywacja. Teraz już wiem że serialu nie można oceniać po obejrzeniu zaledwie kilku odcinków.
Gwoli ścisłości na YT mój nick to TheKruk666, więc nie wiem czy wspomniany przez Ciebie komentarz był mój.