możecie sie ze mną nie zgadzać, albo coś, ale wg. mnie ta kreskówka to porażka (z resztą
jak inne disnejowskie produkcje)... najbardziej irytującymi elementami w tej kresce są
piosenki (słuchać się nie da ;/) oraz humor, który był śmieszny może 5 lat temu... no ale
teraz taka moda, więc...
ta kreskówka jest jedną z najlepszych ostatnich lat.Skoro t ywolisz Ben 10 i ksomiczne pedaly to nie mamy o czym mówić.
possij to do swojego starego możesz mówić pewnie jesteś fanem świnki peppy czy teletubisiów
Nie reaguj na idiotę, to tania prowokacja, zapewne nawet nie oglądał żadnego odcinka, ale się mądrzy bo zauważył, że wszyscy to lubią. Takie już są uroki "wolnościowego" nastawienia Filmweba.
Masz 100% rację, a to "nom" Mikelosa, utwierdza mnie na dodatkowe 50%. Łącznie na 150%.
Wyłączyć. Natychmiast wyłączyć. ;)
Ja rozumiem, że każdy ma prawo mieć swoje zdanie, ale Ty chyba mocno przesadzasz...
Moim zdaniem to najlepsza bajka na świecie. Humor - właśnie super, piosenki - rewelacja (zwłaszcza Guci guci gu ^^)
Zapewne masz na myśli "Gitchee gitchee goo"? :D
Moja ulubiona to i tak "There's a platypus controlling me". Czysty geniusz.
Oj nie przesadzaj ja przy niektórych piosenkach tańczę i jeszcze doszły piosenki z MLP FIM to jest dopiero urozmaicenie :D
Tak, piosenki z Fineasza i Ferba oraz z MLP:FIM są świetne. Reszta dzisiejszych animacji albo w ogóle nie ma piosenek, albo ma takie, że lepiej nie mówić...
Zgadzam się :) nie wiem co powiedzieć o FS może to tylko moja wyobraźnia ale jakaś dziwna się wydaje taka zmieniona :( i jeszcze zrobili z niej kradziejke ciasta
Też nie mam pojęcia czym ludzie się tak zachwycają. Piosenki mogą być, ale humoru brak. Jest dużo więcej lepszych animacji niż "Fineasz i Ferb"
Heh, ja dokładnie na odwrót. Serial sam w sobie mi odpowiada, ale piosenki to żenada...
To już kwestia gustu, bo mnie w ogóle się te piosenki nie podobają. Tak to jest, jak twórcy muszą je wciskać do serialu na siłę...
W sumie Fineasz i Ferb to jedyna produkcja Dinsey Menel która mi się podoba. Najsłabszym ogniwem są piosenki(Ja tak uważam). Ale jak ci się piosenki Fineasza i Ferba nie podobają to włącz sobie Honor - Skrzydła Walki.
Zgadzam się z Mikelosem. Nie powiedziałbym, że jest najgorsza, ale pomysłu w tym brak, a humor jest żałosny. Jedynie piosenki trochę dają radę, choć i tak nie są najlepsze.
Nawet jeżeli nie wszystkim się podobają takie bajki, ja polecam Fineasza i Ferba, szczególnie kiedy ktoś ma dzieci w domu. U mnie wszyscy to oglądają i świetnie się bawią przy piosenkach. Polecam ;]