PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=108606}

Firefly

2002 - 2003
8,1 16 tys. ocen
8,1 10 1 16063
8,6 10 krytyków
Firefly
powrót do forum serialu Firefly

2 sezon??

ocenił(a) serial na 10

Możliwe że powstanie drugi sezon http://www.fireflyseason2.com/

ocenił(a) serial na 10
longer99

To jakiś fanowski zryw? O co dokładnie ma tu chodzić?

ocenił(a) serial na 10
Info

Chce wykupic prawa od FOX'a i zrealizować 2 sezon, oby im sie udało ;)

ocenił(a) serial na 10
daber

Trochę to głupie bo sam Whedon powiedział, że po filmie nie ma już miejsca dla serialu, gdyż film zmienił znacząco klimat i za dużo namieszał, a wciskanie kolejnych epizodów między serial a komiks a film tylko popsuje spójną całość.

ocenił(a) serial na 10
Corn

Dla chcącego nic trudnego :p W M.A.S.H. u w połowie im się wojna skończyła to się cofnęli 2 lata i parę sezonów nakręcili :D

ocenił(a) serial na 10
MakoR

Jak się cofną to nie bedzie rodzeństwa Tam(ów?), co bedą pokazywać?Wojnę domową?
Poza tym na tej stronie napisane jest, że kolejne epizody będą się pokazywać za pośrednictwem DVD, ewentualnie internetu czy usługi VoD

Jestem za, bo to super serial...

...ale, film faktycznie sporo namieszał - Hoban i Pasterz złapali z.g.o.n.a., odkryte zostały tajemnice Sojuszu

Jedynym rozwiązaniem jest chyba użycie czasu między ostatnim odcinkiem serialu a filmem, bo z tego co mi wiadomo znajduje się tam jakaś luka czasowa

Jednak tak czy owak scenariusz może być zbyt naciągany

ocenił(a) serial na 10
_Nameless_

to tylko jakiś fanowski zryw... Zapisałem się, ale małe szanse żeby coś z tego było...tak czy inaczej musiałby się za to zabrać Whedon, a skoro na jego stronie pisze, że na razie nic na to nie wskazuje