PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45399
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Barry teoria

ocenił(a) serial na 10

chciałem was zapytac co sądzicie o teorii którą widziałem gdzieś na youtube a chodzi o to że to tak naprawdę Barry który opuścił speed force to Eobard,a chodzi mi o jego zachowanie tekst który odczytał Cisco jego szybkość mina Iris na koniec odcinka która coś podejrzewała ogólnie o jego zachowanie może to bujda ale warta przemyslenia co wy na to?

ocenił(a) serial na 8
raf89

uważam że jest to bez sensu i nie prawdziwe....

raf89

Nie będą wciskać eoborda teraz, to jest bez sensu

użytkownik usunięty
raf89

w tym sezonie ma być przerwa na Eobarda RF także nie ma o tym mowy. Daj serialowi jeszcze ze 3 odcinki aby mieć więcej danych, nie lepiej się bawić i oglądać niż wałkować 100 teorii na raz?

ocenił(a) serial na 10

wiesz gdzies to wyczytałem i moze ja sam bym chciał aby tak było bo taki motyw byłby ciekawy a obawiam się że cały sezon będzie wiało nudą najlepsze pomysły już wyczerpali i chyba niczym już nie zaskoczą no może tylko akcja z 2024 była by ciekawa

raf89

Na RF trochę za wcześnie. Przecież Barry nie zabił RF jeszcze i Thawne nie miałby powodu aby stać się zły gdyby się podszywał pod barrego

raf89

Ja też uważam że to najwcześniejszy Thawne. Jak najbardziej ma to sens - historia z początkującym Eobardem podszywającym się pod Allena pojawiła się na kartach komiksu, a Reverse Flash tak czy inaczej musi wrócić do serialu. Eobard tak namieszał w czasie, że praktycznie nie da się go zabić. Tu macie komplikacje wszystkich dowodów że to Thawne https://m.youtube.com/watch?v=eglTu7e4o-M

Jasir_Karim

CW i takie plotwisty, zapomnij xD

dunio_4

A to że brak jest początkowego monologu "My name is Barry Allen and I am the fastest man alive" nie daje Ci do myślenia?

Jasir_Karim

Monolog już jest od poprzedniego odcinka XD

Cravlin

Cholera nie oglądałem :D Niniejszym jedna cegiełka od teorii odpadła :D

Jasir_Karim

Jak już pisałem, Thawne pojawi się dopiero pod koniec

Thawne musi stać się zły, przez jakiś powód. Tutaj nawet barry i thawne nie walczyli ze sobą na poważnie