chciałem was zapytac co sądzicie o teorii którą widziałem gdzieś na youtube a chodzi o to że to tak naprawdę Barry który opuścił speed force to Eobard,a chodzi mi o jego zachowanie tekst który odczytał Cisco jego szybkość mina Iris na koniec odcinka która coś podejrzewała ogólnie o jego zachowanie może to bujda ale warta przemyslenia co wy na to?
w tym sezonie ma być przerwa na Eobarda RF także nie ma o tym mowy. Daj serialowi jeszcze ze 3 odcinki aby mieć więcej danych, nie lepiej się bawić i oglądać niż wałkować 100 teorii na raz?
wiesz gdzies to wyczytałem i moze ja sam bym chciał aby tak było bo taki motyw byłby ciekawy a obawiam się że cały sezon będzie wiało nudą najlepsze pomysły już wyczerpali i chyba niczym już nie zaskoczą no może tylko akcja z 2024 była by ciekawa
Na RF trochę za wcześnie. Przecież Barry nie zabił RF jeszcze i Thawne nie miałby powodu aby stać się zły gdyby się podszywał pod barrego
Ja też uważam że to najwcześniejszy Thawne. Jak najbardziej ma to sens - historia z początkującym Eobardem podszywającym się pod Allena pojawiła się na kartach komiksu, a Reverse Flash tak czy inaczej musi wrócić do serialu. Eobard tak namieszał w czasie, że praktycznie nie da się go zabić. Tu macie komplikacje wszystkich dowodów że to Thawne https://m.youtube.com/watch?v=eglTu7e4o-M
A to że brak jest początkowego monologu "My name is Barry Allen and I am the fastest man alive" nie daje Ci do myślenia?