Brawa dla całej ekipy, która śledzi odcinki The Flash. Fajnie już za tydzień 20 odcinek(pier.. się) Zajebiście dbacie o fanów waszej strony. K...wa co roku jest do nędzy tak samo. Z serialami. Czy to Arrow czy DC inne śmieci. A wy nawet nie macie czasu aby zrobić upgade swojej strony z odcinkami.
Filmweb to serwis tworzony przez użytkowników. Nie pasuje ci coś? Dodaj sam poprawkę. Chyba nie myślisz, że moderatorzy FW śledzą kalendarz emisji każdego serialu, żeby każdy odcineczek się zgadzał, by dogodzić jaśnie panu.
Ja raz chciałem dodać błąd pod filmem "28 dni później" i mi odpowiedziało, że muszę dodać jakąś stronkę która potwierdzi wiarygodność informacji, a ja nie znałem innej stronki niż filmweb co by takie info dawała. Druga sprawa, że ja ten błąd sam w tym filmie dostrzegłem i nawet jak po YouTube szukałem to nie kojarzę aby ktoś inny go dostrzegł.
A nie dało rady wpisać w polu źródło "własne"?
Ewentualnie ja bym cisnął z tym do nich na maila albo podał w źródle link do tego filmu w bazie IMDb, może by przeszło.
FW, to taka trochę filmowa Wikipedia. Wiki też tworzą i edytują użytkownicy, moderatorzy tylko zatwierdzają poprawki.
Ja wielokrotnie wrzucałem jakieś poprawki do odcinków albo dodawałem tytuły i daty emisji kolejnych, żeby nie było burdelu, ale nie mam na to już ani czasu, ani ochoty.
To było dawno, ale pamiętam, że trzeba było dać tam koniecznie jakiegoś linka. Ostatecznie sobie temat odpuściłem.