PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45391
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Chamska zżynka.

ocenił(a) serial na 5

Tak tak wiecie o co chodzi, o kobietę-Nightcrowlera. Całe szczęście jak już zżynają to od najlepszych.

ocenił(a) serial na 6
Assassinek

Każdy bohater z mocą teleportacji jest według ciebie kopią Nightcrawlera ? Jeśli tak to lepiej nie oglądaj Tomorrow People.Ile tam Nightcrawlerów pod powierzchnią miasta...

Poza tym Shauna (?) nie miała niebieskiej skóry ani ogona.

ocenił(a) serial na 5
kamil665544

Chodzi mi o sam efekt teleportacji a nie postać (chyba mogłeś się domyślić). Charakterystyczny znikający dymek. Widziałem kilka różnych efektów teleportacji, ale te dwa są prawie identyczne. Innymi słowy, chamska zżynka.

ocenił(a) serial na 6
Assassinek

// Nie domyśliłem sie bo tego nie sprecyzowałeś więc z postu wynika, że chodzi ci o postać.

Faktycznie dymek po teleportacji jest podobny ,ale nie taki sam.Nightcrawler zostawia o wiele większy i ma mocniejszy ,podwójny dźwięk (po teleportacji oraz po wylądowaniu) a Shawna ma tylko jeden (można nazwać go połączonym).W każdym razie czepiasz sie ;)

ocenił(a) serial na 5
kamil665544

Oczywiście, że się czepiam. Z jednej strony wytykam, że zrobili coś w baaaaaaaaardzo podobnym stylu (dawno nie oglądałem więc nie wyłapię szczegółów jak podwójny dźwięk), z drugiej strony cieszę się, że jak już ściągali to od najlepszych, bo mimo lat teleportacja Nightcrawlera X2 robi na mnie piorunujące wrażenie.

Assassinek

ile ja chamskich zżynek ostatnio widziałem. Kazdy zespol muzyczny gra a mol b mol d dur, jeb.ane ile zzynaja od wszystkich, przeciez by mogli kur.wa wymyslić swoje nuty co nie?

ocenił(a) serial na 5
slipdog

Nie no jakbym gdzieś zobaczył, że taki Biber wychodzi na scenę a tam początkowe rytmy z "Eye of the tiger" to poczułbym wielki niesmak, mimo, że to te same nuty jak mówisz.

Assassinek

Cała historia komiksów Marvela i DC jest pełna mniej lub bardziej chamskich zżynek od rywali zza miedzy. Te komiksy często na przykład tworzone były przez tych samych ludzi (jak ktoś odchodził z DC to szedł do Marvela i w drugą stronę).

Co do samej postaci z tego odcinka to Google podpowiada, że powstała w 2002 roku, a twórcą jest Geoff Johns, który chyba pracuje przy serialu.