PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=694518}

Flash

The Flash
2014 - 2023
7,5 45 tys. ocen
7,5 10 1 45368
6,1 11 krytyków
Flash
powrót do forum serialu Flash

Słabo przędzie ten serial.Jak tak dalej pójdzie to kasacja będzie gwarantowana.Liczyłem na więcej
po zaprezentowanym motywie w Arrow.A tak 7 odcinków i dalej słabizna.Zobaczymy co pokaże
odcinek Flash vs Arrow.Na dużo jednak nie liczę.

aron_4

Co ty opowiadasz?Serial przewyższa zakładane wyniki więc jest dobrze i na pewno tego serialu nie anulują.Serial zdobywa widownie zyskał odpowiednio 3.5 i 1.3 miliona widzów.Ostatni odcinek stracił 0.1 milina czyli tyle co nic.Z racji iż jest to prawdopodobnie ostatni sezon Supernatural który traci z odcinka na odcinek,a CW chce mieć więcej superbohaterskich seriali.

ocenił(a) serial na 8
piekielny84

Nic dodać, nic ująć. Serial ma dobry poziom i świetne efekty. Będzie kilka sezonów, tak, jak w Arrow.

Lordnar

Jeśli caly sezon Flasha i Arrowa utrzyma poziom 5 mln planują rzucić się na Booster Gold'a.Teen Titans są w planach na pewno.W samym Arrow mieliśmy genezy SS i Atoma ,we Flashu Firestorm jest w czym wybierać.Należy też pamiętać o konkurencji czyli CBS i NBC to w tym przypadku wynik jest naprawdę okej.

Lordnar

Dobry poziom i efekty?No proszę Cię efektów to jak na razie nie widziałem tam żadnych.Zwłaszcza akcja z odkurzaczem była zajebistym efektem i pomysłem idiotyzm totalny.Dwie dupy trzymają odkurzacz a gość z niego mierzy :)Serial ten jest dobry dla 16 latków.

ocenił(a) serial na 8
aron_4

Rozumiem, że chcesz ten serial porównywać z innymi nie posiadającymi SF w dopisku, lub takimi, których budżet jest porównywalny z filmowymi? GoT przykladem. Walka z człowiekiem będącym gazem była świetna, efekty niesamowite JAK NA SERIAL, podobnie walka z kolesiem z metalu. Dużo dobrych efektów i garstka nieudanych. Tyle.

Lordnar

Nic dodac nic ujac :) Popieram w 100 %. Jeszcze dodam do tego scene z pociagiem :) Fajnie im to wyszlo

ocenił(a) serial na 2
aron_4

...